Combat: 81
Profesja: Skiller
Nick: lord wertq
Members: nie
Wysłany: 2011-06-03, 18:48
nie nie trzeba tylko że jej nie da się nigdzie kupić (przynajmniej w Gdańsku) i chyba odrazu dostajesz
a i to nie powinno tu być przenieś to ktoś do działu pytania
omg co to za dział??
Co do pytań to PSC możesz kupić korzystając ze strony www.paysafecard.pl na której możesz poszukać punktów sprzedaży w twojej okolicy Jest to pomocne ale na pewno nie dokładne więc się nie zdziw jak nigdzie nie będzie (bo u mnie nie ma ). Nie musisz być pełnoletni. Po doładowaniu PSC czekasz jakoś tak chyba od 3 dni do 7 czy coś, ale nie na 100%
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Members: tak
Wysłany: 2011-06-04, 10:38
W Gdańsku możesz ją kupić w sklepach komputerowych vobis np. galeria bałtycka, galeria chełm itd. Jak zapłacisz nie czekasz ani sekundy, od razu masz membersa
Combat: 81
Nick: II WojtuS II
Members: tak Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 25
Wysłany: 2011-06-05, 17:13
Już nie trzeba. A paysafecard żeby kupić to można nawet w byle stacji benzynowej.. Ja mieszkam w pięciotysięcznej wsi i jakoś jest paysafecard, wiec wątpie żeby w Gdańsku nie było
Paula
Nick: niemamjeszcz
Members: nie
Wysłany: 2011-07-04, 16:03
Moje miasto tez do metropolii nie nalezy, a poki co nie mialam problemow z kupnem, zazywczaj korzystam ze spolem na rogu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum