Witam, mam problem- otoz chcialem kozystac z agility areny na apa atoll (48agility) ale wyswietlilo mi sie- "only the stealthiest and most agile monkey can use this" I teraz pytanie-
Jakie questy, bo domyslam sie ze musze jakies zrobic potrzeba aby tam wejsc? poza Monkey madness oczywiscie . Z gory dzieki
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-06-08, 10:18
zadnych poprostu musisz miec ta monkey gregre czy jak to sie pisze zrobiona z kosci ninja monkey. Najlepiej jak bedziesz sobie robil ja to zrob tez goryli i zwyklej malpy przydzadza ci sie na przyszlosc w kolejnych questach jesli nie masz zrobionych na temat malp
Chodzi mi o to ze mam na sobie juz te monkey gregere.. bla bla i wyglodam jak malpa, ale wejsc jakby nie moge i wtym zecz, dlaczego tak jest ; /?
@Dobra juz skumalem chyba o co chodzi, musze z tego zwyklego gregere zrobic jakis ninja gregere, tak? Moze mi ktos wtedy napisac gdzie to zrobic i jak. ;P
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-06-08, 13:53
bo wygladasz jak zwykla brazowa malpa prawda? a musisz byc czarna malpa "ninja monkey" by to osiagnac musisz zabic ninja monkey wziac jej kosci i stworzyc nowy gregere.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum