Combat: 118
Profesja: Wojownik
Nick: Bilo29
Members: nie
Wiek: 36 Dołączyła: 27 Wrz 2010 Posty: 9 Skąd: z nienacka :)
Wysłany: 2011-02-23, 17:07 Pytanie o klany/grupy etc :)
Cześć !
Poszukuję klanu nastawionego głównie na PK na wildzie, ale takiego w którym nie ma obowiązkowych eventów lub ich liczba jest minimalna. W większości klanów eventy są podzielone pomiędzy CW i PK - mnie interesuje tylko stary dobry wild. Obowiązkowe eventy mogą być problemem, ponieważ mój czas jest dość ograniczony i nie gram w stałych godzinach. Jeśli ktoś ma dla mnie jakieś sensowne propozycje to będę wdzięczna
Combat: 118
Profesja: Wojownik
Nick: Bilo29
Members: nie
Wiek: 36 Dołączyła: 27 Wrz 2010 Posty: 9 Skąd: z nienacka :)
Wysłany: 2011-02-24, 10:31
oj nie tylko Ty mnie zapraszasz do TPC ale w tpc macie eventy w takich godzinach, w których żadko kiedy mam czas, do tego część z nich jest obowiązkowa... a nie chcę składać podania do klanu gdzie nawet nie przejdę FA ^^
Jak na razie nie ma klanu,który tylko pkuje na starym Wildy,ale wydaje mi się,że dość często takie wypady są organizowane w FoP(spytaj kogoś z rady).
http://foprs.webd.pl/
Poleciłbym swój klan,ale u nas niestety dużo częściej są wary na CW.
Zapraszam, eventy zazwyczaj zaczynaja sie o 22:00 naszego czasu lub później wiec jak ktos lubi zabijac ludzików nocami to Corruption jest idealnym wyborem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum