Wysłany: 2011-07-25, 07:39 Zacząłem grać po 2 latach czy coś sie zmieniło?
Witam
Niedawno znowu zacząłem grać w grę runescape i chciałbym was sie spytać czy coś sie zmieniło?
chciałem sie spytać mojego kolegi co poznałem w runescape ale niestety też już przestał w to grać.
jeszcze jedno mam pytanko które skille powinienem potrenować? i jak sprawdzić jaką mam profesje?
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-07-25, 09:05
Od dwóch lat zmieniło się tyle, że nie sposób wszystkiego wymienić, zarówno dla f2p jak i p2p. Jeśli pamiętasz jednak, jak trenowało się dane umiejętności - tutaj wiele się nie zmieniło, w szczególności dla graczy f2p.
Myślę, że na początku powinieneś uzupełnić braki w questach, oraz wykonać wszystkie dostępne dla ciebie taski. Jeśli planujesz w przyszłości zostać graczem p2p, proponuję wbijanie combatu, jeśli nie - masz pełną dowolność.
Nie ma czegoś takiego jak profesja, sam sobie ją określasz na podstawie swoich umiejętności. Jeśli chciałbyś być na przykład łucznikiem, trenuj Ranged, dopóki sam nie stwierdzisz, że korzystasz z łuku więcej niż z miecza.
DZIĘKI za odpowiedz.
Słyszałem że jest coś takiego jak klany ze ludzie z soba gadają i pomagają.
Jak dołączyć do takiego klanu? Czy sa jakies polskie klany?
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak Pomogła: 3 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Mar 2006 Posty: 1173 Skąd: PIEK?O
Wysłany: 2011-07-31, 18:30
Tak, są klany. Nawet na tym forum klany mogą się reklamować, więc przejdź do odpowiedniego działu i tam znajdziesz wszystkie informacje o klanach, które zamieściły swoje ogłoszenia na tym forum (łącznie z wymaganiami, linkami itp). ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum