Combat: 142
Profesja: Wojownik
Nick: tyru121
Members: nie
Wysłany: 2011-08-04, 13:57 chat
Witam ;P
Od razu zacznę opis problemu...
Już od ponad roku jest wprowadzone dla darmowych graczy pisanie (chat).
Ale ja od tego roku nie mogę pisać.Mój kolega,który również gra w runescape ma 87 lvl i może pisać...
Wie ktoś od czego może to zależeć... ? ;/
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-08-04, 14:22
Są dwie przyczyny tego problemu:
Mogłeś podczas rejestracji, wpisać lub wybrać wiek urodzenia, który jest mniejszy niż 13 lat. Jagex wyłączył chat dla najmłodszych użytkowników w celu edukacyjnym, aby nie mogli używać ani słyszeć wulgarnego języka. Ochrona mija wtedy, gdy wiek urodzenia podany podczas rejestracji konta przekroczy 13, innego sposobu na jego wyłączenie niestety nie ma.
Możesz również mieć problem z powodu wybranego światu. Niektóre światy są dedykowane tylko i wyłącznie do używania QuickChat'u i nie można używać tam normalnego języka. Spróbuj zmienić world.
Combat: 142
Profesja: Wojownik
Nick: tyru121
Members: nie
Wysłany: 2011-08-04, 14:24
Nie no ;p
Na każdym tak mam ;/
A dało by się to jakoś naprawić albo coś -.-?
Bo wkurza mnie to że jak ide na wilda to nie moge pisać i nie mogę sie porozumieć z przeciwnikiem ;f
Innego wyjścia nie ma. Musisz mieć mniej niż 13 lat albo przesiadujesz na światach quick chat Spróbuj może coś w opcjach zablokowałeś... A może się pomyliłeś i źle wpisałeś swój wiek podczas rejestracji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum