komu pasuje dzisiaj o 18:00 w edgeville world 72 Ta bitwa?
Pamietajcie akademia full monk i bron z runu.Nie ma zadnego rune kite i rune helm !!
Ja i morowic full mithril i bron z runu.Jak ktos z akademi wezmie rune kite albo helm nie idzie.
co na nieoddawanie rzeczy nie zgadzam sie na takie zasady ja strace jakies full monk i bron z runu a wy jakies full milithri zgadzam sie na bitwe ale na oddawanie rzeczy albo oddacie kase za te rzeczy to jestem na tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasady bitwy:
1.Nie na oddawanie rzeczy
2.Food jaki chcemy,bron jaką chcemy .
3.Prayer i poty dozwolone.
4.Morowic i hubercik90 mają full mithril i bron z runu.
5.Akademia ma full monk czy tam wizard i bron z runu(jak chcecie wescie se wizard hat i anti dragon shield.
Jezeli komus nie pasi niech nie przychodzi.Kto tu mowi o stracie broni z runu??Protect items i juz masz rune scimi bo reszte rzeczy szlak trafil.
ty huberik hcesz na nie oddawanie rzeczy bo wiesz za napewno kogos zabijesz to jest niesprawiedliwe ty noobie jeden ja moze przyjde ale z teleportem i ponizej 20 lvl wilda na oddawanie rzeczy ty palo hubercik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum