Wiele osób poleca barrows sety z ich dobrym defem. Jednak je trzeba z czasem naprawiać. Jeśli zależy Ci na czymś na dłużej, to warto powiedzieć do jakiej profesji chcesz używać zbroje.
hmm ja wlasciwie z uzywam dragon armor jak cwicze melee wiec moge to polecic. Ale bandos jest dobry wlasnie jak dan to ujal wszystko zalezy co chcesz robic i jakim stylem
do walki melee do 30M dragon set (pl8 i legsy, sam helm kosztuje 40M wiec odpada) lub bandos ale 2 części tego amorka kosztują blisko 40M więc to tez odpada. Do ranged armady set, ale też z drobnym hakiem bo kosztuje on minimalnie ponad 30M. Jak chce Ci się naprawiać to zrób składaka z barrow'ow bo nie są drogie a mają dobre bonusy obrony.
Dukantinio
Combat: 124
Profesja: Mag
Nick: aeaeaeaeaeao
Members: tak
Wiek: 27 Dołączył: 27 Mar 2011 Posty: 73 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2011-08-17, 11:25
Misio36 napisał/a:
Spoko znam tą strone jestem doświadczonym graczem, ale jaką WY zbroje mi polecacie.
Nie polecam bandosa. Naprawa kosztuje bardzo dużo kasy. Ja go używam tylko na bandka, zama itp. bo możesz wyjść na + jak ci coś dobrego dropnie. Do normalnego chodzenia, wypełniania tasków, wbijania combatu (jeśli chodzi o melee) to oczywiście dragon tylko zamiast dragon full helm lepiej kupić med helm Co do ranged i magic to nie wiem. Ja do magic mam szmatki z "mystic" (czarny bo taniej!) i nie narzekam. Ranged to nie wiem, nie trenuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum