Combat: 110
Profesja: Łucznik
Nick: Seranvis
Members: tak
Wysłany: 2011-08-22, 21:42 Metal
Kutwa, znowu natrafiam na "ponadczasowy" temat
http://forum.runescape.pc.pl/viewtopic.php?t=88
który jest zamknięty. Weźcie mi powiedzcie- one same się blokują, jak przez jakiś czas postów nie ma? Cóż, utrudniacie w ten sposób rozmowę nowszym użytkownikom.
Tak z mojej strony:
Metallica
Iron Maiden
Sabaton
Within Temptation
Nightwish
Rammstein
Running Wild
I powrócą Ci, którzy władali tym światem nim jeszcze pojawili się na nim wasi praprzodkowie.
I wy się przed nimi ukorzycie... lub zginiecie, krótkowieczni.
Każda wartość jest tylko tak wielka, jak wysiłek wymagany do jej unicestwienia... życie ludzkie wypada na tym polu dość marnie.
moim ostatnim zespolem ktorego ostanio slucham to kropiklaani naprawde swietnie graja. A tak to wszystkiego slucham. Nie wiem czy ktos tu ma wiekszy zbior muzyki niz ja. Obecnie 11,471 utworow w 157 wykonawcach to tyle w temacie o ile chodzi o mp3
Combat: 110
Profesja: Łucznik
Nick: Seranvis
Members: tak
Wysłany: 2011-08-22, 23:07
Cytat:
POWER METAL!!!
Jak takiś "wielki fan Power metalu", to wielce zawiedziony jestem widząc Nightwisha (gothic metal), Sabaton (uhm... military metal?), czy chociażby rzeczony hammerfall... a jednocześnie nie widząc Blind Guardiana, który jest jednym ze sztandarowych zespołów Power Metalowych
Skicek napisał/a:
moim ostatnim zespolem ktorego ostanio slucham to kropiklaani
ach, kolega mi to na jachtach nagrał na komórę, dotąd nie miałem czasu przesłuchać, ale patrząc na kilka losowych utworów to jest niezłe.
I powrócą Ci, którzy władali tym światem nim jeszcze pojawili się na nim wasi praprzodkowie.
I wy się przed nimi ukorzycie... lub zginiecie, krótkowieczni.
Każda wartość jest tylko tak wielka, jak wysiłek wymagany do jej unicestwienia... życie ludzkie wypada na tym polu dość marnie.
nie zamykam zespolow w jednej grupie muzycznej. Poprostu nie przypisuje zespolowi od razu typu muzyki po 2-3 utworach gdzie faktycznie graja power metal. Nightwish to w 98% metal gotycki. W przeciwnym wypadku mozna prawie kazdy zespol przypisac do prawie kazdego gatunku muzycznego
np ac/dc mozna przypisac do rocka, hard rocka, punk rocka, trash rocka, bluesa itd
ja jestem fanem slipknot , bullet for my vallentine(wiem ze troche znoobiłem) yyy jeszcze SOAD SLAYER bolt thrower itp itd większosc muzyki metalowej i brutalnej leci na death fm na screamer radio ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum