Siemanko.
Mam pytanie, jakie eq powinienem posiadać na 93 lvl. MAM:
-dargon med helmet
-granite body
-dragon platelegs
-dragon boots
-abyssal whip
-toktz-ket-xil
-gloves
I co to jest to nowe obok helmetu wyglądające jak tarcza?? kiedy grałem w RS 183dni temu to tego nie było...
Masz dobre eq. Ja też takie miałem z początku memba. Jak zarobisz ( ja np. na chaos dwarfach) to możesz sobie kupić zamiast granite body dragon platebody albo bandos chestplate ( jakoś tak). Uprzedzam jednak że to drogie itemki
-dargon med helmet
-granite body
-dragon platelegs
-dragon boots
-abyssal whip
-toktz-ket-xil
-gloves
O kant rzyci rozbić. Po pierwsze zrób questa Fremmenik Trials/Isles na Helm of Neitiznot, polecam także wymienić te G Platebody na Fighter Torso. >:D Zamiast Twoich Gloves (cokolwiek pod nimi ukrywasz), zakup Combat/Regen Bracelet. Zrób defendera zamiast Obby Shield.
haha :D nic nie ukrywam pod gloves. naprawdę mam zwykłe czerwone gloves :D Dobra/ jutro zrobię te q i mam nadzieję ze bd lepiej :D a defender lepiej broni niż tarcza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum