Combat: 142
Profesja: Wojownik
Nick: tyru121
Members: nie
Wysłany: 2011-11-27, 17:35 Pytanko...
Siema...
Czy mógłbym napisać do głównej administracji runescape z prośbą o odblokowanie pisania?
Chcę się upewnić i zapytać się tutaj aby nie palnąć czegoś głupiego.
Już od trzech lat nie mogę pisać a przydało by mi się na wildzie ; p
Wysłany: 2011-11-27, 18:57
Nie nie..
Od początku mojej przygody z runescape miałem ten problem że nie mogłem pisać już kiedyś pisałem tutaj temat z pytaniem czemu nie moge pisać jedni napisali że może to wina serwera na którym gram inni że podałem date urodzin nie przekraczającą określony wiek.
Ok.
A jeżeli bym miał napisać ową prośbę to od czego bym miał zacząć.
Angielskiego za dobrze nie znam a nie chce się posługiwać tłumacz bo jeszcze "palne" coś głupiego.
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2011-11-27, 19:23
fybz napisał/a:
już kiedyś pisałem tutaj temat z pytaniem czemu nie moge pisać jedni napisali że może to wina serwera na którym gram inni że podałem date urodzin nie przekraczającą określony wiek.
To dwie z trzech najbardziej prawdopodobnych przyczyn:
1. Są światy "quick chat" only, na których nie można pisać normalnie, a tylko poprzez quick chat.
2. Jak przy rejestracji podasz, że twój wiek jest poniżej bodajże 13 lat to nie możesz pisać, aż do ukończenia 13 lat.
3. Możliwość pisania może zostać odebrana z powodu naruszania zasad gry, ale to chyba tylko czasowo.
A tak w ogóle to jak to się przejawia, że nie możesz pisać? W ogóle nie pojawiają się na czacie litery, które wpisujesz na klawiaturze czy po wpisaniu tekstu i wciśnięciu "enter", żeby wysłać masz jakiś komunikat? Jak tak to jaki?
Jeśli wykluczasz definitywnie te trzy powody to proponuję na razie napisanie nie do Jagexu, a na oficjalnym forum RS. Inni gracze mogą pomóc.
Mogę Ci pomóc z angielskim. Jak coś to kontakt na PW.
Wysłany: 2011-11-27, 19:50
W ogóle nie mogę pisać.
Nie widze co inni ludzie piszą,mogę komunikować się tylko za pomocą ograniczonych pytań,zdań.
Na prawdę mam 15 lat ale przy rejestracji 4 lata temu jak to bywa byłem zielony i rejestracje robiłem na odpieprz.
Barti108, skorzystam z twojej oferty pomocy przy angielskim.
Napiszę do ciebie na pw niedługo.
Pozdrawiam
Jestem pewien że podałeś jakąś dziwną datę urodzenia kiedy rejestrowałeś się na odpiepsz. Nie wiem czy da się ją jakoś zmienić, ale jeśli nie to będziesz musiał zaczekać aż ukończysz 13 lat.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-11-28, 00:13
Jagex na wszystkie pytania odpowiada właśnie na forum rs, jest tam specjalny dział gdzie można zgłosić problemy techniczne czy odwołać się od bana/muta.
Nie wiem w jaki spoób chciałeś się komunikować z Modami RuneScape, ale od razu mogę ci powiedzieć ze możesz to zrobić skutecznie tylko przez forum rs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum