Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2011-11-12, 13:52 Nabór do redakcji Pogromców Ciemności!
NABÓR NA REDAKTORÓW PORTALU POGROMCY CIEMNOŚCI OTWARTY!
Jesteś średnio, bądź doświadczonym graczem? Masz wolny czas i zapał do pomocy słabszym graczom? Jeśli
tak, to w każdym momencie możesz się zgłosić do pomocy w prowadzeniu Polskiego portalu Pogromcy
Ciemności rekomendowanego przez Jagex !
Poszukujemy organizatorów eventów, pisarzy artykułów, redaktorów, tłumaczy, grafików oraz programistów.
Wymagania:
Wszystkie grupy:
- umiejętność pracy w zespole
- wysoka kultura osobista i umiejętność dogadania się
- potrafiący znieść konstruktywną krytykę
- dyspozycyjność
PCT Event
- pomysłowość
- umiejętność organizowania spotkań grupowych w rs
- umiejętność prowadzenia spotkań grupowych w rs
- możliwość zorganizowania oraz poprowadzenia zabawy przynajmniej raz na 2 tygodnie.
PCT Article
- bardzo dobra znajomość pisowni języka polskiego
- umiejętność opisowego pisania artykułów
- zalecana znajomość języka angielskiego przynajmiej na poziomie podstawowym
PCT News
- przynajmniej dobra znajomość języka angielskiego i polskiego oraz duża dyspozycyjność
Graficy:
- dobra znajomość programów photoshop lub gimp
- umiejętność stworzenia grafiki pod istniejący wygląd
Programiści:
- znajomość html, css, php, js.
Termin zapisów od 12.11.2011r. do 11.12.2011r.
Wyniki zostaną ogłoszone 30.12.2011r.
Zgłoszenia pisać w tym temacie!
Proszę aby zawierały dane kontaktowe (najlepiej gg).
Ex - The Legendary Knights - War Lord
Ex - The Polish Elite - War Lord
Ex - Poland Team - Pk Leader
Ex - Forces Of Poland - Member
Ex - The Polish Clan - Member
Ex - Polish Army - Member
Ex - GemBird - Officer
Current - Team Angelz - Member
Witam, z chęcią objął bym stanowisko w PCT Event.
Mam duże umiejętności PvM jak i wiele pomysłów na wypady p2p jak i f2p.
Kontakt ze mną przez Forum, administracja dostała by tylko GG ponieważ jest to mój numer prywatny.
Bardzo chętnie zgłoszę się na pisarza artykułów PCT Article. Nieskromnie przyznam że potrafię pisać ciekawe, wręcz porywające teksty, budzące mniej lub więcej kontrowersji - jednak przykuwające uwagę czytającego. Co by tu rzecz - pół roku pełniłem funkcję "Clan Community Leadera"* na forum Tip.It i szczerze mówiąc miałem dość wysoki rating wśród userów, jednak zrezygnowałem ze względu na brak czasu i chęci na moderowanie i codzienne opiekowanie się forum. Myślę więc, że z językiem angielskim również obejdzie się u mnie bez jakichkolwiek problemów, fakt faktem, czasami jakaś pomyłka może się zdażyć bo człowiek nie jest nieomylny, ale tak - radzę sobię.
PvM Nec
Combat: 131
Profesja: Wojownik
Nick: PvM Nec
Members: tak
Wysłany: 2011-11-24, 15:51
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Jakub. Przeżyłem 15 wiosen. Przez pewien okres piastowałem rangę Event Team w klanie Armia Polska. Chciałbym przbliżyć Wam nieco moją osobę :
Mieszkam w Tarnobrzegu. Jestem zwykłym nastolatkiem, chodzącym do II klasy gimnazjum. Moje oceny, wyróżniają się pozytywnie na tle klasy. Jestem osobą uzdolnioną. Co to znaczy? Nie potrzebuje się uczyć. Nauka przychodzi mi z ogromną łatwością.
Moją pasją jest Język angielski, którego ucze się od 6 roku życia.
ok. 10 tytułów i wyróżnień z między szkolnych konkursów Języka angielskiego. Lata 2004-2011/12
#10 Miejsce w Polsce z Języka angielskiego rok 2009/2010
Certyfikat z angielskiej szkoły. Co to znaczy? W moim mieście jest płatna szkoła British School gdzie spotykamy się z anglikiem. Dwa razy w tygodniu po 90 minut. Uczniowie chodzący przynajmniej 3 lata, oraz wyróżniający się specjalnymi zdolnościami dostają specjalny Certyfikaty, pomagający znalezienie pracy. Od niedawna, jestem szczęśliwym posiadaczem owego.
Jestem członkiem klanu GMT - The Rising, jednego z lepszych na Wildzie. W tym klanie językiem obowiązującym jest angielski i w tym języku muszę pisać na forum, IRC czy gawędzić przez Team Speaka.
Z językiem jestem osłuchany
Chciałbym zgłosić się na stanowisko - Redaktora-Tłumacza.
Pisałbym news'y ze strony głównej, przetłumaczone na nasz ojczysty język.
Oraz od czasu do czasu napisał/nakręcił sensowny guide dotyczący czy Money-Makingu czy Nowego Questa czy może podnoszenia poziomu, jednej z umiejętności?
W celu przeprowadzenia jakiejkolwiek rozmowy zapraszam na Gadu-Gadu.
Napiszcie, a napewno się do Was odezwę.
Numer podany w pofilu.
Witam, mam na imie Mariusz. Uczęszczam do ostatniej klasy gimnazialnej w Supraślu. Jest to miejscowość koło Bialegostoku. Najprawdopodobniej wybiore liceum mundurowe w Bialym. Interesuje sie sportem, gotowaniem oraz grafiką komputerową.
Chetnie sprobowal bym swoich sił jako "grafik" .
Jestem aktywnym "graczem" w Runescape, lecz moja "aktywnosc" przejawia sie tylko w wojnach TPC.
Mam bardzo duzo czasu i owy czas spedzam z kumplami na dworzu, a gdy siedze w domu robie wiele projektow na photoshop cs2, np. sygnaturki, avatary, loga dla roznych klanow.
Jestem twórcą loga dla klanu ACES. Wlaściwie to współtwórcą ponieważ Hekto częsciowo pomogl mi z napisem.
Było by mi bardzo miło gdybym dostał tę range, na pewno tego nie oleje
Angielskiego uczę się dosyć długo, ponadto zdaję maturę z ang. rozszerzonego, co do pewnych rzeczy zobowiązuje. Składam podanie na stanowisko tłumacza. Posiadam sporo czasu i 2 słowniku w domu, gdyby była potrzeba ich użycia. W Rs'a gram od 2007 roku, więc jestem obyty z grą.
Witam, mam na imię Patryk zgłaszam swoją kandydaturę na programistę. Mam 18lat swoją przygodę z wszelkiego rodzaju tworzeniem stron internetowych zacząłem ok. 7lat temu jako dzieciak i jestem samoukiem .
Moja znajomość: html, css, php, MySQL i aktualnie uczę się jQuery
Kilka moich projektów:
blog: http://sweter.tk/
generator sygnatur: http://sygnaturapc.tk/
odliczanie do wakacji: http://dowakacji.tk/
zegar życia: http://zegarzycia.tk/
oraz projekt strony(aktualnie już zapomniany) dla kółka fantastyki mojego miasta: http://fantasygostyn.ugu.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum