Hmm to masz p2p czy f2p w końcu? W temacie jest p2p a w profilu masz wpisane że mamba nie posiadasz. Jeśli mam się kierować tematem to polecam Living Rock Caverns
Bardzo szybki exp + nawet dobry zarobek. Wbiłem tam 75-80 mining
Combat: 200
Nick: Vark Aven
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 241
Wysłany: 2012-02-12, 13:20
Living Rock Caverns jest dopiero od 77 więc to jeszcze trochę za wcześnie. Możesz spróbować powermining ironu przy Picatorins Fishing Colony jeśli masz p2p a jeśli chcesz zarobić możesz iść kopać granit na pustyni i opylać to na Grand Exchange. Summonerzy kupują to w sporych ilościach więc nie powinno być problemu ze sprzedaniem.
Może nie najszybszą (choć według mnie tak), ale najmniej absorbującą metodą jest D&D Shooting Stars. Przede wszystkim dużo xp można zbierać za samo znalezienie jako pierwszy gwiazdy (tzw. tag). Największy plus to wcześniej wspomniane afkowanie. Nio i raz dziennie jest jeszcze nagroda za 200 sd.
faris
Combat: 4
Profesja: Wojownik
Nick: faris
Members: nie
Wysłany: 2014-01-21, 13:42
Hi it's me again this time I have a question about cooking skill lvl 91 I got tired of cooking and frying fish I have a question how can otherwise quickly stick cooking lvl 99 so far monki fried and fast sharki please reply as soon PS.Jeśli is on fish under what thx in advance
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum