Przed walką nastawienia byly rożne, liczyliśmy że bk zaskoczą nas duża liczbą ludzi, jednak okazało się że wystawili niespodziewanie mały pull.
Pierwsza Runda: Full out
Start:
18 Ra vs 13 Bk
End:
17 vs 0 dla RA
Mały pull Bk oraz niespodziewanie krótka walka była dla nas dużym zaskoczeniem. Mieliśmy nadzieję ze przynajmniej w następnej walce BK pokaże na co ich stać.
Druga Runda: Matched
Start:
13 vs 13
End:
11 vs 0 dla RA
Niestety i w tej walce przeciwnik się nie popisał. Walka trwala 9 minut w czasie których bk zostatlo pokonane w pieknym stylu.
Choć liczylismy na trudniejszego przeciwnika to spotkanie uważamy za udane .
Wow kto wytankował całą pierwszą rundę? Pozdrówcie go :D
Co do wara widzę że RA się odbija od dna ponownie. Życzę wam chłopcy więcej zwycięstw mimo że na waszym forum po pięknie napisanym odejściu dostałem bana GL w następnych warach!
^^ chyba postowanie :D Kiedy ja odchodziłem nie było w najlepszej formie, ale to nie ważne. Vego prawie najmniejszy combat w klanie a wytankował pół rundy xD
Bez obrazy, ale Twój klan jest namiastką tego czym był kiedyś. Poza tym, BK to przeciwnik, którego można pokonać z 2 razy mniejszymi opcjami, więc nie wiem czym się chwalić. Bardziej uznałbym to za non-mandatory fun event, ale nie wiem jakie u Was są zwyczaje.
Combat: 110
Profesja: Łucznik
Nick: Seranvis
Members: tak
Wysłany: 2012-03-26, 21:41
Soczek napisał/a:
Sindbade napisał/a:
Gz :d ale... AP>RA>FOP :D
Bez obrazy, ale Twój klan jest namiastką tego czym był kiedyś. Poza tym, BK to przeciwnik, którego można pokonać z 2 razy mniejszymi opcjami, więc nie wiem czym się chwalić. Bardziej uznałbym to za non-mandatory fun event, ale nie wiem jakie u Was są zwyczaje.
Wlep mi warna hejcie, wlep mi warna.
Oj, prawda. Za czasów CF rozwalaliśmy ich jak mieli sporą przewagę liczebną...
I powrócą Ci, którzy władali tym światem nim jeszcze pojawili się na nim wasi praprzodkowie.
I wy się przed nimi ukorzycie... lub zginiecie, krótkowieczni.
Każda wartość jest tylko tak wielka, jak wysiłek wymagany do jej unicestwienia... życie ludzkie wypada na tym polu dość marnie.
Paniszer
Combat: 123
Profesja: Wojownik
Nick: Imnot a tank
Members: tak
Wysłany: 2012-04-09, 03:30
Ta... To były czasy :D Najlepsze było CWri godzinne z pullami po 12 osób xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum