Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2012-01-07, 19:23 Błędy w artykułach
Jeśli w jakimś artykule znajduje się wiele błędów, prosimy stworzyć temat i tam je wypisać.
Jeśli natomiast znalezionych błędów jest mało, zamiast tworzyć nowy temat, możecie wypisać je tutaj. Sądzę że będzie to trochę wygodniejsze, zarówno dla nas jak i was .
W zielone kółko powinien zostać wzięty domek wyżej niż na tym screenie zaznaczony. Robiłem dzisiaj tego questa. W dodatku to chyba absurd, że te quest jest "krótki"... Sam dałbym minimalnie długi jak nie bardzo długi. Robiłem go 3 godziny. Jeśli o czymś zapomniałem to dopiszę.
[ Dodano: 2012-01-11, 21:52 ]
Aha już wiem. Empty cup jest w wymaganych przedmiotach a w nawiasie jest napisane, że można przedmiot zdobyć podczas robienia questa lecz gdy go robiłem w pewnym momencie potrzebowałem tego przedmiotu, a wcześniej w opisie nie było uwzględnione skąd ten empty cup wziąć.
Poprawione, dzięki za zgłoszenie
~ Vego
Ostatnio zmieniony przez Vego 2012-01-14, 16:14, w całości zmieniany 3 razy
29. Napełnij fiolkę wodą, po czym dodaj guam i marentill.
No ok tylko w potrzebnych przedmiotach nie ma dopisane że te przedmioty są niezbędne. W następnym punkcie jest napisane jak zdobyć Tooth Suqash które też jest potrzebne a ja dopiero po sprawdzeniu na wikii dowiedziałem się że z tych potworków co wypada to Tooth wypadają również te herby. Wystarczy dopisać lub zamienić kolejność punktów tak aby gracz widział jak zdobyć te herby. Już chciałem na G.E lecieć kupić.
Napój numer 8 i jest info że może ci zabrać nawet 15 HP. Tu powinno być raczej wynik razy 10. Mi zabrało 233 HP kiedy to wypiłem więc można zmienić na 250.
pkt. 17 trzeba pogadać do King Roald, Aeonisig Raispher, Sir Prysin, Curator Haig Halen, Horvik the smith (w opisie są podani Romeo i Juliet, nieogarnięci gracze mogą latać po Varrock i ich szukać lol :D) i jakbyście dodali mapke, gdzie ci NPC się znajdują było by o wiele łatwiej
w Underground Pass w pkt. 18 jest napisane, że żeby dostać jedzenie trzeba zostać uderzonym. Nie trzeba, wystarczy odmówić i krasnolud zaproponuje jedzenie za 75 gp.
po udaniu się do więzienia i przeprowadzeniu rozmowy z osadzoną Marią należy wykonać dodatkowo 3 emotki : Angry, Laugh, i Trick. Latałem jak głupi po całym mieście bo nie wiedziałem co zrobić, w końcu na rswiki przeczytałem że tak trzeba zrobić (wierzyłem w to, że Hagen dobrze opisał :D )
@offtop
Hagen siedziałem pół godziny i kampiłem i wkońcu się zrespił koło mnie :D (mowa o Bloodveld younglings z tego questa)
Dodatkowo nie jest zrobiona mapa co gdzie i jak, zrobię ją, gdy skończę questa bo bez niej to ciężko
Monkey madness quest. Czwarty punkt, pierwsze zdanie. Jest napisane, aby porozmawiać z goblinami tylko że to są gnomy
Another Slice of H.A.M
2 punkt jest napisane, aby udać się na zachód. Musimy udać się na południe, żeby natknąć się na pracujące gobliny bo na zachód jest po prostu ściana.
The Eyes of Glouphrie quest. Poziom trudności tego questa to Intermediate, a nie novice.
The Eye of Glouphrie quest... Bardzo dobry opis i w ogóle tylko szkoda, że szanowny Skicek liczyć nie potrafi i biedny bubcio musiał się z godzinę męczyć zanim się skapnął, że 4 razy 6 nie jest 25...
Tabelka do poprawienia bo to nie jest jedyny błąd...
PS Jak chcecie to możecie mi dać uprawnienia do edytowania artykułów i poprawię wszystkie te błędy jak i te które będą tutaj w dalszym ciągu zgłaszane.
1.Wymagane przedmioty, pozycja nr 7 - nie mith grapple, nie mithril grapple.
2.Punkt 14 - aby wejść do Chaos Altar, trzeba porozmawiać z Hartwinem, który jest w północno-zachodniej wieży pałacu Varrock. Przenosi on wtedy gracza automatycznie do Chaos Altar, już z możliwością wstępu do bazy Zamouregala.
[ Dodano: |15 Sie 2014|, o 09:13 ]
Błąd w queście Roving Elves, a dokładniej miejsce rozpoczęcia questa.
[ Dodano: |15 Sie 2014|, o 09:34 ]
Punkt 5 - Musisz zabić moss giant z 61 lvlem (został on osłabiony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum