rimean
Profesja: Wojownik
Nick: Polish Gamer
Members: tak
Wysłany: 2012-05-20, 19:32 linux runescape dokładna instrukcja
Otóż znalazłem poradnik na stronie głównej javy jak ją zainstalować na systemie linux, niestety nie był on na tyle dokładny że pierwszy lepszy newbie jak ja by się połapał. Prosiłbym więc was o Dokładny POLSKI poradnik dla zielonych w tym systemie jak zagrać w runescape na linuxie, nie ważne czy stroną główną czy ściągając clienta.
Proszę o szybką pomoc
bo jak ściągam clienta to nie mam możliwości jego instalacji nie wiedzieć czemu
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2012-05-20, 22:58
jak chcesz przez rs klienta to
najlepiej zainstaluj:
Wine (windows installer pod linuxa czyli mozna isntalowac pliki windosowskie pod linuxem)
a potem dajesz w konsoli
/i nazwapliku.msi czyli np /i runescape.msi
Trzeba czasem nagiąć światopogląd
I rzucić wyzwanie każdej religii, każdemu bogu
Gdyby coś poszło nie tak świadkiem będzie mój pies i Ty
rimean
Profesja: Wojownik
Nick: Polish Gamer
Members: tak
Wysłany: 2012-05-21, 19:12
tak ale ten client linux wymaga jakos rozpakowującego programu rpm albo innego którego ja nie mam bo nie potrafię zainstalować. Będe wdzięczny jak to też ktos mi wyjaśni powie jak go ściągnąć, i jak zainstalować
Skicek za kilka dni spróbuje twój sposób, mój drugi komp z linuxem aktualnie nie może byc w użytku. Ale dzięki za radę (Sind tobie też/)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum