Combat: 107
Nick: Piwny_Brzuch
Members: tak
Wysłany: 2012-05-26, 21:51 scp-087
Pewnie ciekawi was co to za gra. Z góry oświadczam że nie jest ona dla wszelkiego rodzaju trzęsi dup, po prostu gra z gatunku horror, przy której mogę śmiało stwierdzić że narobiłem w pielucho majty.
Przez całą drogę jak schodziłem to było naprawdę strasznie bo wyobraźnie nieźle pracowała i wymyślała przeróżne scenariusze, ale kurde na końcówce, mimo że i tak się przestraszyłem, lekko się zawiodłem nie ma co ukrywać.
I zwieraczy Ja pamietam jak F.E.A.R wyszedl i z kuzynem jak mielismy 11 lat to w jedna noc przeszlismy.Koszulke do mordy sie wpychalo zeby sie nie drzec :D
Gra moim zdaniem słaba.
F.E.A.R przyznam dobra gra. Kuzyn kiedyś jak był u mnie grał sobie w nocy wyskoczyła mu nagle ta dziewczynka to się tak posrał ze wziął wyłączył kompa i poszedł spać
Nie oglądałam tej gry,a w sumie już się boję. Nie rozumiem jednego, gra powinna dawać odprężenie,a nie dodatkowy stres,którego i tak każdy ma pod dodstatkiem w realu. Czy gra nie powinna także bawić?,to nie ma żadnego sensu, gram bo lubię,a nie gram,aby nie spać po nocach ze strachu. Sory,ale takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum