WItam mam taki problem jak gram ze stronki to po jakimś czasie (nieokreślonym) robi mi się biały ekran a jak gram z clienta to mi się wyłącza czy to tak rs ma czy to ja coś źle mam proszę o pomoc
Powiem ci szczerze, że ostatnimi czasy to właśnie Jagex ma jakieś problemy z serwerami. Widzę, że masz 78 combat więc już zapewne trochę przegrałeś w rs. Jeżeli wcześniej ten problem u Ciebie nie występował to najprawdopodobniej to jagex coś spiepszyli. Ja np. wczoraj w nocy jak wyłączałem mapę świata rs to zrobił mi się czarny ekran i musiałem na nowo włączać grę. I w chwili robienia questa po prostu wywaliło mnie do okna logowania bez żadnego dc, bez niczego, tak po prostu...
pepeh
Combat: 132
Profesja: Skiller
Nick: Drewnaldo2
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 196 Skąd: Zdu?ska Wola
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
aktualizacja javy i sterowników do grafiki powinny pomóc ;p jeśli nie to w takim razie to tylko i wyłącznie wina jagex, też ostatnio mi clienta crashowalo, ot tak, bez niczego,ale nie dzieje się to notorycznie . Ewentualnie mozesz podac dane kompa, procek ram etc.
pepeh
Combat: 132
Profesja: Skiller
Nick: Drewnaldo2
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 196 Skąd: Zdu?ska Wola
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum