Nie będę owijał w bawełnę - potrzebuję uzbierać najwięcej "lajków" na Facebook'u aby wygrać czapkę. Jest to dość ważne dla mnie, chciałbym sprawić sobie jakiś prezent na wakacje. Bardzo Was proszę o kliknięcie "lubię to" pod zdjęciem (link niżej) fanpage'u selectshop'u (sklepu z odzieżą dla skate'ów) które, jeśli zdobędzie najwięcej znaczników "lubię to" wygra konkurs i tym samym pozwoli mi na odebranie nagrody którą jest fullcap firmy New Era.
Zajmie to wam niecałą minutę - wystarczy kliknąć w link, a następnie dać "lubię to". Bardzo Was o to proszę, a zarazem z góry dziękuję osobom które to zrobią Mam nadzieję, że będziecie na tyle mili, że zrobicie to
Nie znaleziono żądanej strony.
Być może kliknięto nieważny link lub źle wprowadzono adres. W niektórych adresach internetowych rozróżniane są wielkie i małe litery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum