Witam Chcę zrobić lost City Q patrzyłem na forum co potrzeba do tego Q i tam jest koło 3 Q chciałem wiec zacząć od Fairlytabe I ale tam tego Q nie mogę wziąć POMOCY!
Combat: 125
Profesja: Skiller
Nick: As i or 95
Members: tak Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 11
Wysłany: 2012-06-29, 11:18
Tak jak napisal Hagen nie potrzebujesz innych questow aby go zaczac , jedynie umiejetnosci.Lost City wraz z Nature Spirit jest wymagane zeby zaczac Fairy Tale I.Najwyrazniej zle popatrzyles
pepeh
Combat: 132
Nick: Drewnaldo2
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 196 Skąd: Zdu?ska Wola
Combat: 125
Nick: As i or 95
Members: tak Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 11
Wysłany: 2012-06-29, 20:59
Trzymajac tego staffa w reku wejdz do malego domku znajdujacego sie na bagnach w Lumbridge niedaleko Water Altar.Jezeli tak zrobisz wyskoczy ci komunikat o zakonczonym quescie
pepeh
Combat: 132
Nick: Drewnaldo2
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 196 Skąd: Zdu?ska Wola
Jakie przejście? Wszystko masz dokładnie w opisie, ja nie miałem problemów kiedy go robiłem. Dokładnie przeczytaj punkt, w którym się zatrzymałeś, albo powiedz który to punkt to będę w stanie Ci bardziej pomóc.
Witam. Potrzebuje pomocy w nowym qescie Sheep Shearer.
Nie mam pojęcia jak zwabić te zarażone owce? Nie mogę znaleść tej zabawki do zaganiania. Oczywiście ubranie do qesta kupione i ubrane
Z tego co pamiętam oni robili jakieś zmiany z tymi owieczkami. Nie pamiętam co dokładnie więc jedyne co Ci mogę polecić to przeczytanie tego: http://runescape.wikia.com/wiki/Sheep_Shearer
Po drugie Sheep Shearer nie jest już questem.
Po trzecie nie jest nowy. To bardzo stara mini misja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum