Aqalix
Combat: 111
Profesja: Wojownik
Nick: Aqalix
Members: tak
Wysłany: 2012-08-21, 18:17 Gdzie nabijać str, att, def?
Gdzie najlepiej nabijać exp do str, att i def? Aktualnie staty:
ATT 46
STR 56
DEF 45
Mam full rune eq. Chodzi mi jedynie o szybki exp, żeby był semi afk i oczywiście dość szybki. Mam membera. I jeszcze takie pytanko: lepiej bić z scimtara czy 2h sworda?
Jeśli nie stać cię na whip'a to oczywiście d scimitar. Jeśli chodzi o miejsce treningu to masz do wyboru Bandit camp (Bandity), albo SOS (Giant spidery).
W przypadku wyboru spiderów na portalu znajduje się guide
Aqalix
Wysłany: 2012-08-22, 09:31
Chcę sobie trochę poprawić cmb na slayer właśnie. Na razie na giant spiderach jest całkiem przyjemnie. I kolejne pytanko: Jaka jest najlepsza broń w rs? Jeden z godswordów?
Najlepsza broń pod względem max hitu to chaotic maul. Pod względem szybkiego expa to chaotic rapier. Jest od groma przeróżnych broni które mogą się przydać i są dobre na swój sposób
Aqalix
Wysłany: 2012-08-22, 12:40
Powiedzmy taka co ma trochę tego, trochę tego i jeszcze czegoś innego. Taka uniwersalna, dobra do pvp i pve (albo jedna do pvp a druga do pve)
Obecnie najlepsza broń do pvm, pvp i ogólnie praktycznie do wszystkiego to Chaotic rapier. Jeśli jednak poczekasz na bete to to się zmieni. Najprawdopodobniej Chaotic longsword będzie lepszy od rapiera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum