Wysłany: 2013-02-08, 13:01 Od kiedy istnieją płatne gry?
Hey,
możecie sobie przypomnieć od kiedy właściwie istnieją płatne gry? Ja o ile pamiętam korzystałem po raz pierwszy z paysafecard gdzieś trzy lata temu, więc w sumie nie tak dawno...ale nie wierzę, że wcześniej gry były darmowe? Oczywiście mam na myśli gry online. Kiedy wy po raz pierwszy płaciliście za gry i w jaki sposób? Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi!
Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.
Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach
Paula
Nick: niemamjeszcz
Members: nie
Wysłany: 2013-02-11, 13:48
Kiedy pierwszy raz placilam za gry?? matko kiedy to bylo,..chyba jakies 7 lat temu, ale nie pamietam jak wtedy placilam, to byle inne czasy i nie bylo zbyt wielu mozliwosci..teraz jest duzo prosciej..
Wysłany: 2013-02-20, 13:17 Od kiedy istnieją płatne gry?
No tak to w sumie nie tak dawno. Oczekiwałem na odpowiedź,że będą to lata osiemdziesiąte czy coś w tym sensie. Jeśli tak, to jakim cudem paysafecard swietowała 60 lat gier komputerowych? Chyba mieli na myśli gry na cd prawda ?Albo coś ja jestem nie kumaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum