Skoro to kwestia gustu to ja nadal przystaje przy lotrze. Nie wiem co to naruto ale brzmi jak chińskie bajki, a co do gwiezdnych wojen... fajny film, ale muzyka taka sobie jak dla mnie.
Skoro to kwestia gustu to ja nadal przystaje przy lotrze. Nie wiem co to naruto ale brzmi jak chińskie bajki, a co do gwiezdnych wojen... fajny film, ale muzyka taka sobie jak dla mnie.
bo jesteś nowoczłowiekiem jeszcze mało widziałeś skoro lotro to dla Ciebie najlepszy soundtrack ever
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 27 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2013-04-14, 13:46
A mi z kolei trudno jest dostrzec jakiekolwiek wspólne cechy pomiędzy danymi dziełami muzyki filmowej. Nie jestem w stanie porównać Gwiezdnych Wojen, które mają niesamowity klimat, który podkreśla muzyka, do filmów Jacksona o śródziemiu, który także ma swój niepowtarzalny klimat. Tak jak wszystko zależy od sposobu przekazu treści w filmach, tak samo w muzyce. Czyli nigdy obiektywnie nie ocenię co jest lepsze pomiędzy Shawshank Redemptation a Matrixem jako film, tak samo nie jestem w stanie powiedzieć czy soundtracki z lotra są lepsze od soundtracków z np. Milczenia Owiec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum