Witam Was. Z tej strony Sonia. Jest to mój pierwszy post i chciałabym pokazac kilka prac - nie związanych z tematyką tego forum - tak dla relaksu Może Wam się coś spodoba, skomentujecie, skrytykujecie , będę bardzo wdzięczna za szczere opinie !!
Jeżeli się spodoba, będę zamieszczała więcej zdjęć !
POzdrrawiam,
Sonia
Ostatnio zmieniony przez Skicek 2013-09-11, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli to naprawdę ty, a nie jakiś troll to pełen szacuneczek. Czekam na więcej fotek bo nic tak nie cieszy jak widok zajeb*stej kobitki, smak dobrego piwa czy duża ilość wbitego expa Pozdro.
nie martw sie, tez nie ogarniam. Nie wiem czy autorka jest osobą prezentująca się czy wykonująca zdjęcia, lecz jeśli chodzi o zdjęcia to posiadają błędy fotograficzne.
I jeszcze jedna sprawa. Po kliknięciu na zdjęcie przekierowuje cię na stronę gdzie rzekome przybliżenie otwiera nowe okno z jakąś reklamą ( a może stronę z downloadem keyloggera? ) + google chrome mi blokuje wyskakujące okienka. Ktoś z was kiedyś używał imgdino? Pierwszy raz widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum