A więc tak .. Grałem sobie w Runescape po bardzo długiej przerwie.. ;x dużo się zmieniło ciężko ogarnąć .. ale już jest okej. Niestety nie wiem gdzie mam to pisać więc napisze to tu . Grałem prawie tydzień wszystko pięknie ładnie i td ble . Nagle pewnego dnia po prostu wyszedłem z kompa .. gdy wieczorem chciałem wejść normlanie pokazuje ze łączy .. login hasło .. i nagle bum .. nie ma Wordów.. pokazuje tylko tło a wordów nie ma.. Wczoraj kolega mi to ponad 2h robił i nic . Unistal java .. problemy , wszystko .. i dalej nic . ! Błagam o pomoc!! Odpiszcie szybko . :C
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2013-09-23, 12:33
Nie mam zielonego pojęcia, co mogło spowodować Twój problem, więc mogę tylko spekulować, aczkolwiek na Twoim miejscu zrobiłbym kilka rzeczy:
- Jeśli używasz clienta, zmienił go na przeglądarkę
- Zmień przeglądarkę, bo być może java jest blokowana przez tą którą używasz
- Wyczyść cache i spróbuj ponownie odpalić grę
- Zaktualizuj Javę
- Sprawdź czy masz aktualne sterowniki karty graficznej, może gra odpala się na Safe Mode - trybie który jest strasznie zglitchowany i czasami znika.
Zrobilem nowe konto, i dziala normalnie ... Gdy chce sie zalogowac na stare to sie nie da? (Nie ma world..) Czy to moze byc blokada konta ? Jezeli nie to dajcie link do supportu jagexu . Z góry dzieki
Zanim jednak to zrobisz wejdź na http://www.runescape.com/ zaloguj się na stronie, wejdź w ustawienia konta i zobacz ban meter, może Twoja postać została zbanowana.
- Opiekun konta Jagex
- Sieć społeczna
- zmień nazwę postaci
- zmień hasło
- pytania odzysku
- stan konta
- wyśli & comunikat ble, ble
- wiadomosć . :O
Albo jestem nie kumaty albo tego tam nie ma .
[ Dodano: |23 Wrz 2013|, o 14:45 ]
Dobra znalazłem Ban meter .. I nie wiem chyba bana nie ma. Jest na zielonym polu. (lipa z Angielskim) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum