Witam a więc stworzyłem postać wbiłem 31combat bawie sie narazie w full maga mam 19magic na początku bylo fajne wprowadzenie które kierowało cię w stronę różnych questów a teraz nagle nie mam pojęcia co robić zrobiłem kilka questów nie wiem gdzie mógł bym w spokoju potrenować magic lvl.a więc pytanie jest gdzieś jakaś droga która prowadzi po kolei przez kilka questów czy coś w tym stylu?
To jest właśnie to W rs możesz robić wszystko i aż za dużo. No wiec może na początek polecam ci pobawić się trochę w robienie questów. Zakładam, że jesteś f2p. Na naszym portalu znajdziesz opis wielu questów (większości) także polecam skorzystać. Jeżeli chodzi o wbijanie magic. Myślę, że najlepiej byś zrobił, gdybyś wbijał slayer bo nie dość, że zarobisz to wbijesz i magic i slayer. Na portalu znajdziesz również opis tego skilla więc luz.
Także podsumowując: rób questy i wbijaj magic na slayerze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum