Więc tak nie dawno kupiłem sobie bandos godsword'a i przypomniałem sobie,że tych bogów jest kilku.Miecze mają te same statystyki różnią się tylko cenami,ale z nazw wywnioskowałem "skoro był god war i ja wybrałem saradomina to pewnie muszę mieć jego miecz bo pewnie jakieś profity będą" i pytanie jest takie czy to,że mam saradomina jako boga czy to znaczy,że lepiej mieć jego miecz niż innego.I jeszcze jedno pytanie z tego god wara zdobywało się jakieś punkciki ja ileś ich tam zdobyłem ale nie wiem co się z nimi stało i był jeszcze miałem jakiś złoty medal albo coś w tym stylu za te punkty ostatnio go jeszcze miałem a teraz go nie mogę znaleźć (czyżby mi go usunęli?)
Godswordy to cholerne kawałki metalu, w których można zmieniać hilt. Są cztery hilty, zależnie od hilta broń ma różne specjalne efekty. Poczytaj sobie na Runescape Wiki.
Wybieranie Saradomina jako Boga nie daje żadnych dodatkowych bonusów do Godsworda.
Punkty się ładuje za każdym razem od nowa, i są potrzebne by wejść do baz i wewnętrznych sanktuariów bogów, gdzie są bossowie. Pewnie medal oznacza że możesz wejść, nie wiem, dawno nie byłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum