Wysłany: 2014-07-28, 19:10 Kilka questów p2p po powrocie
Witam, mam cmb 96 i średnio rozwiniętą postać. Dawno nie grałem, ale powoli przyjmuje nową mechanikę gry. Mam kilka pytań:
Czy jest ktoś w stanie mi poradzić jakieś kilka questów ktore są na tyle ciekawe i nie wymagają dużego wkładu kasy.?
Jak dostać się do nowych mini gier, jakie polecacie i jak dostać się na ciekawe ?wyprawy? o których mowa na chatach gry?
Ja bym robił wszystkie questy jakie możesz. Część może nie być szczególnie ekscytująca, ale może być w wymaganiach do tych najlepszych.
Generalnie questy nie wymagają dużej ilości pieniędzy (chyba że na pancerz/broń/food/poty).
I w sumie nie bardzo grałem w te nowe minigry, a jeśli chcesz pograć, szukaj światów im przeznaczonych. Zresztą, jest RuneScape Wikia, jeśli musisz znać lokacje.
cały czas muszę przeglądać wike, poradniki na youtube jeżeli czegoś szukam bo zmiany zaszły ogromne. Mój błąd, nie napisałem że chodzi o przygotowanie postaci aby nie zginąć.
W takim razie do większości lokacji masz w miarę bezpieczny dostęp, przynajmniej do minigier i tak dalej. Do grania w nie potrzebne ci będą poradniki. A żeby nie zginąć, jest prosta metoda- dobierać pancerz zależnie od wroga i mieć food w plecaku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum