Brissen
Combat: 126
Profesja: Wojownik
Nick: Sir Brissen
Members: tak
Wysłany: 2014-07-30, 11:47 Artius
witam,
Mam pytanie.
A więc wczoraj przyznano mi taska artius. Jak wiadome te potworki maja bardzo mocny special attak. W EOC da sie go obejsc za pomoca abilities a w legacy??
Jesli ktos wie i mi odpisze bede bardzo wdzieczny...
tylko ze one wala cie z meele i z rng.. wiec sie nie opyla
[ Dodano: |30 Lip 2014|, o 19:40 ]
Souler napisał/a:
Proponuję po staropolsku- odpowiedni prot.
na dodatek mowi to osoba ktora nigdy nie miala z nimi doczynienia,
Ekhm. Robiłeś kiedyś Jada? Tam żeby przeżyć trzeba zmieniać prayer w trakcie walki. Dodatkowo, z tego co widziałem, special jest albo rangeowy, albo melee, więc generalnie powinno to dać radę. Albo, po prostu do walki z nimi dalej używaj EoC i będzie po problemie.
Legacy to nowy twór i nie wszędzie działa dobrze. Wszystkie nowe bossy/potwory robione pod Eoc stanowią problem na legacy. Czy Jagex coś z tym zrobi? Raczej na pewno, ale musimy poczekać.
Brissen, jako, że nie biłem Airtutów na legacy polecam Ci zajrzeć na wikipedię runescape i poczytać. Może jest coś napisane jak z nimi walczyć. Jeżeli nie to postaraj się coś znaleźć na youtube. Ja niestety nie jestem Ci w stanie pomóc.
Legacy to nowy twór i nie wszędzie działa dobrze. Wszystkie nowe bossy/potwory robione pod Eoc stanowią problem na legacy. Czy Jagex coś z tym zrobi? Raczej na pewno, ale musimy poczekać.
Brissen, jako, że nie biłem Airtutów na legacy polecam Ci zajrzeć na wikipedię runescape i poczytać. Może jest coś napisane jak z nimi walczyć. Jeżeli nie to postaraj się coś znaleźć na youtube. Ja niestety nie jestem Ci w stanie pomóc.
Jak zobaczyłem ten post to była w sumie pierwsza rzecz jaką zrobiłem, i nie ma nic. Najgorszy fail ze strony JaGeXu to nie zrobienie starego działania protów w PvE (100%). Widać albo nikt jeszcze nie próbował z nimi walczyć na Legacy, albo jakiś special będzie działać jak umiejętności blokujące (patrzyłem i widziałem że niby Flurry i Rapid Fire tak działają - spróbowałbym ze specem Dragon Clawsów albo DDSa).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum