Witam. Mam takie pytanie w sprawie Magic. Wczoraj widziałem jak pełno ludzi attackowało kurczaki fire strikiem zapewne.. Ale nie zadawły im zadnego obrazenia. gdy ich zapytałem nie odpisali. Mozecie cos wiecej o tym powiedziec?:)
Witam. Mam takie pytanie w sprawie Magic. Wczoraj widziałem jak pełno ludzi attackowało kurczaki fire strikiem zapewne.. Ale nie zadawły im zadnego obrazenia. gdy ich zapytałem nie odpisali. Mozecie cos wiecej o tym powiedziec?:)
Jeżeli dostatecznie obniżysz swój magic accurate odpowiednią zbroją będziesz w stanie z każdym użytym zaklęciem uderzać za 0. Dobrą zbroją do tego może być na przykład bronze armour. Sprawdź sobie na wikipedii 2007 (http://2007.runescape.wikia.com/wiki/2007scape_Wiki) jakie jeszcze armoury obniżają Twoje statystyki ofensywne do mage i użyj ich Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum