Wysłany: 2014-11-02, 11:20 Opłaca się czy się nie opłaca? Screen itemów na sprzedaż.
Cześć, koleżka chce sprzedać mi itemy za 400zł. Jako zacząłem grać nie za bardzo wszystko wiem i chciałbym was prosić o pomoc , ile to jest warte , oczywiscie OLD RS.
Jeśli to old to właściwie aż taki dobry ten bank nie jest. Od kiedy 1milion to 12 zł? Coś Ci się pomieszało 1 milion to nie więcej jak 5 zł. Bank wyceniłbym na jakieś 50 zł, nie więcej. Po za tym jak już sprzedajesz bank to powinieneś sprowadzić wszystko do postaci coinsów, wtedy można się handlować.
No tak masz racje kolego.. tylko jak to sprzedac? Ja gram w RS3 potem sobie te coinsy z old wymienie na rs3. Ale w Old trzeba po kolei wszystko sellac?
Skupy zagraniczne RS dają teraz w OLDRS 2,75USD = 9zł i 0,39USD w RS3, wiec troche wiecej niz 5zł
ebuy, allegro... portale tego typu. Pamiętaj tylko, że jeśli wystawisz ofertę i ktoś ją przyjmie to nie kombinuj tylko zapłać bo gość ma wygraną sprawę w sądzie później więc nie warto. Znam typów co próbowali w ten sposób oszukiwać i na dobre im to nie wyszło.
diablo napisał/a:
Ja gram w RS3 potem sobie te coinsy z old wymienie na rs3
To zabierasz się za to od złej strony w takim razie. Jagex pozwala na wymianę coins z RS3 na 07 i odwrotnie. Musisz tylko znaleźć jakiegoś legit typa albo fc (niestety nie znam żadnych dlatego zapraszam na Teamspeaka, może któryś z chłopaków będzie wiedział) i dokonać z nim wymiany. Z tego co się orientuję przelicznik to 1m-7m (taki był rok temu lol).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum