Witam, pamiętając czasy 05,06,07 gdy pełno polaków grało w naszą świetna gierkę, gdy runepl a PC się biło o klientów, to teraz gdy zacząłem grać w osrs bo tylko ten rs daje mi pelna satysfakcje z gry podczas gdy wchodzac na rs3 widze swego rodzaju rozpacz....ale nie o tym chcialem :D Chodzi o to : Czy dzisiejszy "rynek" daje jakie kolwiek szanse na chociaz czesciowy powrot do tamtych czasow ? Wiadomo ze ilosc polskich graczy jest znacznie mniejsza, lecz mysle ze gdyby cos pokombinowac to nie bylo by tak zle (znajomi, ci znajomi poleca innym itd) ale brakuje mi na prawde takiego Polskiego community, brakuje mi na forum dzialu osrs, i ogolnie tego "klimatu" co kiedys Czy "Polski" RuneScape na prawde juz upadl ? Widze ze glowy forum jeszcze na nie wchodza wiec zapraszam do dyskusji
Za wszelki brak skladni i ilosc bledow przepraszam ale na tablecie nie cierpie pisac :p
Brak dzialo osrs z tego względu że de fakto nigdy nie zrobiliśmy podziału na rs3 i old. Z prostego wzgledu ze nie mielismy sily przerobowej by pisac artykuly na dwa rs'y.
Szansa jest nikła na powrot do tamych czasow ze wzgledu na polityke Jagexa. Ciagle jestesmy rekomendowanym portalem i ciagle mamy dostep do ukrytych dzialow na forum rs i nawet zagraniczne portale stwierdzaja ze nie ma sensu i ciagna na tyle ile moga.
Polskie community częściowo istnieje. Może nie w takiej postaci jak kiedyś (klimaty clanningu, wojen itd.), ale nadal są różne friend chaty gdzie wspólnie grają Polacy (np. chodzą na jakiegoś bossa). Mówię tutaj cały czas o osrs. Raczej nie ma co liczyć na powrót do dawnych czasów. Życie idzie na przód, gra musi się rozwijać i RS3 wygląda jak wygląda. Wracając do osrs nie pamiętam nazw tych friendchatów i osób które grają więc Ci chyba nie pomogę : s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum