RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Barti108
2015-12-23, 21:00
Kolorowe butki , mapa itd.

preston2g 

Combat: 3
Profesja: Skiller
Nick: MokraOla
Members: nie
Wysłany: 2015-12-23, 13:56   Kolorowe butki , mapa itd.

Witam to znowu ja :D
Wiem ze dużo pisze postów ale chciałbym się dowiedzieć jak najwiecej gdyż miałem długą przerwe :P

pytanie 1. Kolorowe butki .. jak je zdobyć ? ;) Szukałem na YT i na forum ale nic nie ma .. chodzi o to ze doszedłem sobie po nie normalnie ale nigdzie nie dostałem ani kasy ani butków
mianowicie moj brat poszedl tam 3/4 razy i w koncu znalazł jakiś filmik i niby trzeba bylo na wszystko odpowiedziec dobrze... potem poszedl i pokazuje mu komunikat ze musi zabezpieczyc konto ... O.o moze mi ktoś dać poradnik jak to zrobić albo gdzie i jak O.o?
pytanie 2. Mapa ;o http://zapodaj.net/df3b3f95d7554.jpg.html czy da sie jeszcze miec tak rozstawione staty i mape w grze ;o ? tą wielką :D prosze o odpowiedź z góry dziekuje ;)
ps. jezeli sie da to prosze o jakies linki/porady :D

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Members: tak
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2015-12-23, 14:01   

preston2g napisał/a:
pytanie 1. Kolorowe butki .. jak je zdobyć ? Szukałem na YT i na forum ale nic nie ma .. chodzi o to ze doszedłem sobie po nie normalnie ale nigdzie nie dostałem ani kasy ani butków
mianowicie moj brat poszedl tam 3/4 razy i w koncu znalazł jakiś filmik i niby trzeba bylo na wszystko odpowiedziec dobrze... potem poszedl i pokazuje mu komunikat ze musi zabezpieczyc konto ... O.o moze mi ktoś dać poradnik jak to zrobić albo gdzie i jak O.o?

Musisz ustawić sobie authenticator żeby dostać te buty. Wejdź w account managment i tam ustaw ;)
preston2g napisał/a:
pytanie 2. Mapa ;o http://zapodaj.net/df3b3f95d7554.jpg.html czy da sie jeszcze miec tak rozstawione staty i mape w grze ;o ? tą wielką :D prosze o odpowiedź z góry dziekuje

Wystarczy gdzieś w opcjach grafiki zmienić interfejs. Już nie pamiętam gdzie dokładnie, ale znajdziesz na pewno jak poszukasz w opcjach.

preston2g 

Wysłany: 2015-12-23, 14:12   

Co do mapy nie potrafie znaleźć, reszte coś tam zrobilem .. a jak chodzi o buty to od razu pytam.. Czy to pobiera jakas oplate jezli ten kod mi przyjdzie? ;p

iOskar 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2015-12-23, 15:23   

Oczywiście, że nie. Authenticator jest w pełni darmowy. Jak to nie możesz znaleźć? Klikasz na kafelkę kluczyka w grze i masz szereg opcji i tam musisz to znaleźć. Popróbuj każdą opcję z osobna. Ostatni raz grałem w osrs kilka miechów temu więc nie jestem w stanie powiedzieć dokładnie gdzie to jest. Pewnie Barti by Ci mógł pomóc.

preston2g 

Wysłany: 2015-12-23, 20:39   

wyklikałem wszystkie opcje .. nie pokazuje mi się mapka ... Nie mam pojecia jak to zrobić ;/

Barti108 
Publius Bartius

Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Wysłany: 2015-12-23, 21:00   

Niestety w OSRS nie ma obecnie domyślnie dostępnej mapy świata (dalej nie doszedłem dlaczego w sumie tak jest). W kliencie OSBuddy chyba jest, a jak nie to korzystaj z dostępnych w necie, np.: http://rsmap.net

Co do zmiany położenia elementów okna gry to w OSRS nie ma takiej możliwości (jak w RS3). Położenie elementów zmienia się jedynie w zależności czy gramy w małym oknie czy na full screenie.

BTW Zły dział, przenoszę. Poza tym, jeśli masz dużo pytań w krótkim odstępie czasu to staraj się je zamieszczać w jednym temacie.

iOskar 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2015-12-23, 21:10   

Barti108 napisał/a:
Co do zmiany położenia elementów okna gry to w OSRS nie ma takiej możliwości (jak w RS3). Położenie elementów zmienia się jedynie w zależności czy gramy w małym oknie czy na full screenie.

Właśnie chyba o to mu chodzi :D Napisz mu gdzie się zmienia na ten nowy interfejs gdzie ta mapka jest u góry.

preston2g 

Wysłany: 2015-12-23, 21:10   

okej dzieki ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do: