Witam. Wróciłem do RS-a po długiej przerwie i widzę, że jest jakiś bonus exp. Czytałem jeden temat na forum o tym ale niestety pisali, że to powinno samo dodawać exp podczas expienia. Mam 10k expa do defa i gdy bije potworki to jakoś mi nie dodaje żadnego bonusu. Pomożecie mi z tym?
Ps. Tak mam ustawione w powers na Defa
[ Dodano: |27 Maj 2016|, o 14:43 ]
Jest ktoś w stanie mi pomóc?
Naprawdę dziwna sprawa 0.0 kurde, poczytaj na anglojęzycznej wikipedii o bonus expie, może jest coś o czym nie wiemy :D Bo na moje to wszystko powinno śmigać. Wydaje mi się, że najprawdopodobniej f2p nie może korzystać z bonus xp.
Czytałem coś o tym na różnych forach i nic nie było na ten temat. Sprawdzę jeszcze tą wiki
[ Dodano: |28 Maj 2016|, o 22:37 ]
Niestety, okazało sie że tylko gracze p2p mogą uzywać bonus expa. Szkoda wielka szkoda...
Dzięki Oskar za chęci i pomoc
[ Dodano: |28 Maj 2016|, o 22:45 ]
A nie wiesz może kiedy będzie jakiś Bonus exp weekned bo podobno wtedy można wykorzystać też ten exp, który jest zaznaczony na zielono
Hmm, bonus xp weekendy są z reguły jakoś w lutym i w październiku/listopadzie. 2 razy w roku. Wiem że f2p mają wtedy 50% więcej xp, ale czy mogą wtedy używać bonus expa to nie wiem : o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum