RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Skicek
2006-04-30, 09:29
Wasze własne odcinki RS'a :)

Piotrek007 

Combat: 91
Profesja: Łucznik
Nick: Piotrek007
Members: tak
  Wysłany: 2006-04-29, 20:30   Wasze własne odcinki RS'a :)

Poniewaz zauwazylem ze lubicie pisac XD postanowilem napisac opowiadanie o 3 klanowiczach :) Mam nadzieje ze to sie wam spodoba i takze bedziecie pisali takie opowiadanka :P Złapała mnie wena twórcza :) , może dla tego ze jest ta afera u mnie w klanie i nie wiadomo czy wogole będę w tym klanie, a jak nie to czy wogóle nie sko?cze z polskim RS.

Pewnego dnia Hand shadow wybrała sie na połów lobsterów, w pewnym momęcie przechodzący obok Afganinstanin potknął biedną dziewczynę która wpadła do wody . Ponieważ do okoła stali sami amerykanie (i głupi afganistan) zamiast pomogac stali i wypisawali ciągle LOL. Nagle wpadł na mostek jaguarx i pełen przejęcia wyratował Hand shadow z opresji a ponieważ hand była cała mokra poszła za drzewo bananowca przebrać się . Podniecony jaguarx od razu zaczął ją podglądać, niestety na jego zgubę hand zaczaila się i jaguarx dostał z placka! Oburzona hand shadow uciekła w strone statku a zrozpaczony jaguarx poszedł lowic z nadzieją na lepsze jutro. Hand shadow wpadła w zaklopotanie ponieważ bardzo lubi jaguarxa a przez ten mały wybryk wszystko mogło się zmienić . Poszła za tem do najbliszego banku przymieżac swoje sukienki ponieważ bardzo to lubiła (ma wszystkie rune skirty). Kiedy znudziło jej sie setny raz przymieżanie sara skirt pomyślała że jednak warto wrócić na karamije i jakoś się zgadać z jaguarx . Kiedy hand postawiła swoją zgrabną nóżkę na kładce onieśmielony jagurx podszedł do niej i klecząc zaczął ją przepraszać. Kiedy tak stali i wpatrywali sie w siebie ten piep*** afganistanin znowu wrzucił ich do wody. Teraz razem topiąc sie wolali o pomoc (jaguarx troche głośniej bo nie umie pływac). Szczescie czy niesczescie na kładce pojawił się michalinho i swoim magicznym lasso (rope... lol) wyjął z obięć oceanu hand shadow. Gdy tak wpatrywali sie w siebię , hand zauważyła ,że jaguarx jest już pod wodą "oh fuck " krzyknęła michalnho jak heros żucił się w głęboki ocean aby ratowac przyjaciela . Kiedy wszyscy juz byli na wyspie cali i zdrowi mimo, Ze przemoczeni zaczęli wracać do falador. Po drodze michanho zaczął przymilać się do hand , ponieważ to gentelmen zaczął od jej urody .: "hand jaką ty masz piękną skirt " powiedziaą , purpurowa juą hand podziękowala mu serdecznie za komplement a jaguarx który też już był purpurowy (ze złości) walnął tubę michalnho. Sam uciekł z hand shadow a swojego wybawcę zostawił przy beti latarnicy. Kiedy michalinho się ocknął był już poł nagi bo Betty zaczęła się do niego już przyczepiac . "miło było by zostac dłużej ale musze walczyć o swoja miłość" - powiedział, pocalował bety w policzek zaczął ubierac spodnie i czym prędzej dał nogę do fallador. Przeszukał banki i ogród, ale nigdzie ani śladu po jaguarx i hand . Zdecydował się na przeszukanie zamku . Kiedy chchiał otworzyć drzwi do sypialni króla okazało się że są one zamknięte. Założy więc swoją zbroję, wyciągnął rune daggera (wytrych taki :P ) i po dłuższym momencie szperania otworzył drzwi. Zoabczyl tam hand i jaguarxa siedzących na łóżku ,i kiedy już mieli się pocałowac krzyknął "fuck of my woman !" i wyzwał jaguarixa na pojedynek. Wtem jaguarx wyciagnął 2h i wten sposób michalinho znowu zaliczył glebę XD. Ponieważ jaguarx wpadł w zaniepokojenie wywołane mchalinhem który non stop ich szukał uciekł z hand shadow na vilda. Kiedy już byli sami na gd i mieli troszke czasu dla siebię , jaguarx zaczął wyrażać swoją miłość do hand. Wtem radosna hand żuciła sie na niego i mocno pocałowała go w usta. Wtem (co łatwo było przewidzieć) wpadł michalho i zrozpaczony tym co zauważył padł na kolana i zaczął rozpaczać. Ponieważ hand go lubiła podeszła do niego i zaczęła go pocieszać, a ponieważ jaguarx za nim nie przepadał, miał go gdzieś i poszedł ćwiczyć na greater demons. Wtem wpadł na gd 100cmbt w full sara ze skullem. Trójka polaków żuciła się za nim w pogo? . Przeciwnik był bardzo silny i mysląc, że da sobię rade zatrzymal się na przełeczy i zaczął atakowac biedną hand. Nasza trójka bohaterów w jednym momencie wypiła str pot i wlączyła ultimate streng. Polecialy hity: michalnho -22, hand -20, jaguarx -23. Po 3 sek. full sara było już ich a dokładniej hand shadow (poszcześciło się jej). Wzięli fallow na hand która ubrana w full sara doszła do banku w varrock. Dala każdemu po 500k i dzięki temu zdarzeniu cała trójka została przyjaciółmi do ko?ca życia. THE END :)

Mam nadzieje, że się wam podobało a co do głównych bohaterów to nie wiem dlaczego was wybrałem :) Może dla tego, że was po prostu lubię ale to co napisałęm wcale nie jest obraźliwe wiec mam nadzieje, że nie będziecie się na mnie złościli tylko raczej śmiali z tego co napisalem wyżej. Pozdro Pc :)

piotrek403 

Combat: 110
Profesja: Wojownik
Nick: dorians87
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-04-29, 20:36   

mi sie nie chce tego czytac :-P

Hagen X
[Usunięty]

Wysłany: 2006-04-29, 20:40   

lool michalinho cie zabije :D

jak mi sie bedzie chcialo to tez cos wymysle

Krz Ys3 

Combat: 97
Nick: 0Szkodnik0
Members: nie
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2006-04-29, 20:42   

a czy oni (hand i jaguarx ) naprawde sie lubią? :-)

http://img518.imageshack....mage=omgyg1.png

red angel 

Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Wysłany: 2006-04-29, 20:44   

hmm niezle:P wprowadzic male poprawki, calkiem dobre

chociaz wszyscy wiedza ze nieprawdziwe :D kicia nie lowi rybek :P

Podręczny niezbędnik dobrego redaktora:
http://sjp.pwn.pl/ =>> słownik języka polskiego
http://so.pwn.pl/ =>> słownik ortograficzny
http://www.edupedia.pl/ma...olszczyzny.html =>> słownik poprawnej polszczyzny

Krz Ys3 

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2006-04-29, 20:46   

nom i dobrze ze dodal ten dopisek na koncu ,,to nie ma byc obrazliwe ale smieszne'' bo inaczej chyba by sie to aktorom nie spodobalo...szczegolnie dwom...no moze tylko hand :-P

Hand Shadow 

Nick: Hand Shadow
Wysłany: 2006-04-29, 21:08   

wOOt :?: :!: omg :oops: hehehe opowiadanie nawet spoko :p ale o mnie !??!!?!??!!?? :evil:
znowu sie bawisz w poetę ? :lol:
ehm dłużeszego sie nie dało ?!
:-P :-P :evil: :evil:

(\__/)
(O.o)
(> <) To jest KrUliq. Skopjuj go do swojej sygnatury ?eby poomóc mu na drodz? do dominacji ?wiata!

Piotrek007 

Wysłany: 2006-04-29, 21:10   

Hehehehe dobrze ze pokoj zamkniety bo hand wlasnie przed chwila chciala sie wlamac i wrzeszczala ze mnie za to opowiadanko zabije :mrgreen:

Krz Ys3 

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2006-04-29, 21:15   

dziwisz sie?

Piotrek007 

Wysłany: 2006-04-29, 21:16   

Nie no co ty teraz to juz mówi, że sie jej podoba :mrgreen:

red angel 

Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Wysłany: 2006-04-29, 21:18   

no to ja proponuje hand kontratak :D:D

Podręczny niezbędnik dobrego redaktora:
http://sjp.pwn.pl/ =>> słownik języka polskiego
http://so.pwn.pl/ =>> słownik ortograficzny
http://www.edupedia.pl/ma...olszczyzny.html =>> słownik poprawnej polszczyzny

Hand Shadow 

Nick: Hand Shadow
Wysłany: 2006-04-29, 21:20   

Ależ oczywiście ! kontratak + dodatek :mrgreen:

(\__/)
(O.o)
(> <) To jest KrUliq. Skopjuj go do swojej sygnatury ?eby poomóc mu na drodz? do dominacji ?wiata!

Red Tron 

Combat: 71
Nick: Red Tron
Wysłany: 2006-04-29, 21:21   

piotrek anpisz kolejną część bo to było całkiem niezłe, szczególnie afganinstanin :P

A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.

Hagen X
[Usunięty]

Wysłany: 2006-04-29, 21:22   

biedna Hand :(

biedny Piotrek :(

Piotrek007 

Wysłany: 2006-04-29, 21:22   

dobra dobra :lol: nie przesadzaj madralinska 8-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do: