o ile sie nie myle ty tez kiedys byles w PC. po co odszedles ? prosze juz o zakmniecie tematu bo nie chce skladac nie potrzebnych wyjasnien
chcesz wiedziec po co po to ze co mialem zrobic dla pc to zrobilem w pewnej czesci dzieki mnie pc (to nowe) istnieje do teraz gdybym nie odzszedl wtedy od mmk gdymbym nie mial nadal zachowanego gg skicka i nie jego opis nie wiem co by bylo z pc
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-02-22, 09:17
Słuchaj słodziaku. To nie jest twój klan wiec sie zamknij. To po pierwsze. Po drugie, jeżeli chcesz pokazać jaki jesteś mocny w gębie, to idź na prage północ w warszawie i krzyknij ,,Legia to ci**'' Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu. Po trzecie, jak nie umiesz się lepiej wyrażać to nie otwieraj mordy.
Ps. Wiem że złamałem regulamin, ale nie mogłem wytrzymać. Sorry.
a w PC nasczescie nie bylo cfela i downa wszechswiata krzysztofa ! ktory ma pedalski nick !
nie wiem po co te komentarze ppo prostu chce odejsc i juz. atmosfera mi nie pasowala. proste ? wiec zakmnijcie jadaczki i palce utnijcie bo czekam az Skicek zaakceptuje moje odejscie
[ Dodano: 2006-02-22, 10:05 ]
a i jeszcze prosze o przeniesienie do dzialu sprawy klanu. nie chce, zeby tu ten cfel sie wypowiadal. krzysztof
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum