Wysłany: 2006-05-05, 16:35 PC team in action party 2
Now is begin…
grupa SWAT dowodzona przez Radek 102 zaczęła strzelać z Colt 635 w wybiegającą red angel. Gdy Red Angel uświadomiła sobie co się dzieje było już za późno znajdowała się w środku budynku a dookoła jej znajdowali się SWAT…
Red angel z AK-107 rozwaliła na wejściu dziesięciu przeciwników stojących na schodach, biegła dalej robiąc uniki. Pięknym strzałem zgasiła Radek 102 stojącego w drzwiach do Sali konferencyjnej. Obraca się i widzi piecia93 która wcelowuje w nią. (wszystkie dźwięki strzałów są lekko ściszone i słychać naciśnięcie spustu przez Piecie93 z Walther MPL wcelowanego w głowę red angel)…
Michalino zaniepokojony odgłosami strzelaniny postanawia że musi pójść pomóc im. Bierze ze sobą piotrka007 i idą na pomoc generałowi i majorowi.
Tym czasem gdy hagen z Kuba wchodząc od tyłu parlamentu
Kuba – Hagen ty otwierasz drzwi a ja wchodzę
-ok.
Hagen otwiera drzwi i Kuba zauważa strażnika który zaczął namierzać się już na Hagena. Na szczęście Kuba był dość szybki i zdążył sprzątnąć strażnika.
Gdy weszli do budynku usłyszeli grom odgłosów strzelaniny. Postanowili zmienić plan i pójść zobaczyć co się dzieje.
Brama do parlamentu
Dark paladyn0 – kurde zawsze musze mięć zjeżaną robo…
Głośny strzał z M82A1 i dark paladyn0 pada na ziemie nieżywy. Przez bramę przejeżdżają niezidentyfikowane pojazdy.
Piotrek woła Michalinho
- czego
- nie powinniśmy przypadkiem wykonywać rozkazów i zostać na miejscu?
- w sumie jo ale jak tam się cos dzieje to trzeba sprawdzić
- dobra sprawdźmy to i wracajmy na stanowisko
- ok.
…
W następnym odcinku:
Hagen do Kuby - patrz to red angel trzeba jej pomóc…
Piotrek do michalinha – UWA?AJ!!! – pisk opon i glos uderzającego ciała o samochód.
…
lool to daletgo mnie nie bylo.....dostalem znowu kare za to ze jak tylko komp wolny to 3sekundy i juz jestem....a poza tym nie wiem cholera czemu ale mama sie boi ze sie uzaleznie od RSa jak kogos ciegla zabijaja to sie nie da uzaleznic przeciez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum