Wysłany: 2006-05-16, 15:02 ?lub!ZApraszamy całe PC!
Szanowni pa?stwo.W dniu 17.06.06r world 19 o godzinie 17:00 odbędzie się ślub gracza Nortuser z (topsecretplayer), której imienia celowo nie podaję.?lub odbędzie się w małym, nadmorskim kościółku niedaleko Port Sarim.Zaproszone są wszystkie osoby z klanu, przyjmujemy prezenty.Prosimy również, aby obojętna osoba z rządu PC objęła stanowisko księdza przy zaślubinach.
Z poważaniem, Nortuser
P.S.: Po ślubie organizowany jest Wild w celu zapoznania się bliżej i nawiązania przyjaznych znajomości (oraz dobrej zabawy).
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
a ja wtedy mam trening:buuuuuu:a zresta i tak dostalem kare na 2 tygodnie..ale se w weekeend pogram bo mam na studiach.pizgniete dostac kare na 2 tygodnie za to ze 3 dni sie nie wyszlo z psem i szczal na trawe i sa zolte dziury(trawe wypalilo) jest ktos tak zdolny?co?JA JESTEM WYJ?TEK!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum