dark powiedz co zlego zrobil janas??? jeden mecz nie wyszedl i odrazu do dymisji poje*alo ci. nie glosuje
to co teraz powiesz hudini???? jeszcze tak bedzie ze wróca do polski bez bramki... bo janasowi sie zachciało jeleni na boisku...... to ma co chciał. moze sie pochwalic brakiem kompetencji i wogule wszystkiego.... te mistrzostwa to najgorsze co nas mogło spotkac... frajer jeden.... znajde go na ulicy
ty to jestes jednak głupi...widać że nie czytałeś opinii o Jeleniu..Jest on najlepszym graczem po Smolarku (no i czsami po borucu) Jelen odgrywal kluczową role na tych M?
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-06-20, 13:43
krz ys3 napisał/a:
nom...ja jestem dumny z Janasa...nie dostali sie do meuropy a do mswiata tak...pytanie czemu?bo na meuropy Janaska nie bylo...Janas jet wporzo
omg pomyśl co najpierw napiszesz na Euro jest się dużo trudniej dostać niż na M?
Michalinho napisał/a:
Moim zdaniem, trener Janas prowadził reprezentacje Polski znakomicie. Kibice go pokochali. Ale zaraz po podaniu składu na M? znienawidzili go. Dlaczego ? Bo niewziął kluczowych graczy (Tomek Frankowski, Tomek Kłos, Jerzy Dudek) Co on myślał, że zawodnicy, którzy niegrali w eliminacjach będą gwiazdami na niemickich boiskach ?? Popełnił błąd i ten błąd może go kosztować utraty stanowiska trenera reprezentacji Polski. Takie moje zdanie.
a ty znowu sie na mnie uwzioles?to juz nie jest ten sam hagen.....a inny powód to taki że przy Janasie po raz pierwszy w historii zremisowalismy z CHorwacja i po raz pierwszy w historii z nią wygraliśmy
Moim zdaniem, trener Janas prowadził reprezentacje Polski znakomicie. Kibice go pokochali. Ale zaraz po podaniu składu na M? znienawidzili go. Dlaczego ? Bo niewziął kluczowych graczy (Tomek Frankowski, Tomek Kłos, Jerzy Dudek) Co on myślał, że zawodnicy, którzy niegrali w eliminacjach będą gwiazdami na niemickich boiskach ?? Popełnił błąd i ten błąd może go kosztować utraty stanowiska trenera reprezentacji Polski. Takie moje zdanie.
powiedz mi jeszcze raz po co mial b rac frankowskiego ktory gola nie strzeli od pol roku, dudka ktory zagral 5 meczy w sezonie a z klosem to nie wime
Combat: 71
Profesja: Wojownik
Nick: Red Tron
Members: nie
Wysłany: 2006-06-21, 11:51
Ale przynajmniej z M? wrócimy z 2 golami, a nie bez żadnego.
9 osób (na razie) na forum chce, żeby Janas odszedł a pewnie i tak połowa tych osób zagłosowała na "tak" tylko dlatego, że nie było opcji "Nie" a chcieli zagłosować.
offtop do Michalinho: jesli za coś w stylu "ty to głupi jesteś" chcesz warny dawać to zobacz temat "gdy nie widac juz horyzontu 2" czy cos w tym stylu i popatrz na slownictwo pewnego redaktora...
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum