piszcie tu o jakims szczesciu co spotkalo was w rs a oto moja historia:
poszedlem trenowac def na leserach nagle przyszly do mnie zaby pogadalem i podeszlem do krulowej gadam i nacisnolem to na dole chcialem zobaczyc co sie stanie a ona zabrala mnie gdzies zabrala potem z nia pogadalem i zjawilem sie w wulkanie a obok mnie lezly takie rzeczy jak:rune batleaxe,rune skimmy,rune full helm,rune med helm,gold gloves,2ammy of power i 13k.Czy to jest szczescie czy przypadek?
ale jaja
a oto moja:
lazilem za kazdym kogo spotkalem lazilem jak glupi i gadalem POLAK?
podszedlem do manego (polaka naszczescie) i on na to :
o ty tez jestes polakiem ja zawsze gorąco witam polaków !!!
i dal mi rune scimmy za friko (byl memba)
a oto moje szczescie
pewnej niedzieli weszlem na rsa na 10 min zrobilem tele do camelot i poszlem sprzedawac rzeczy,z min pozniej wychodze przed bank i patrze a tam 100+cmb ma poisioned i zdechnol wtedy wszyscy sie rzucili na jego itemy a ja byle 1 iz garnolem whipa,a whip wtedy kosztowal 4.5 mil
ide do tears of guthic czy jak to sie pisze ide sobie w tej jaskini patrze red kropa na mapie podbiegam a tam guthic full helm kite mith boots glory wearth i inne badziewia jakies.
jeszcze drugi raz cos mi sie przydazylo a mianowicie tez bylem na leserach i bylo 2 gosci na 67 i jak walczyli z leserami a ja im mówilem fast log out i mówilem i mówilem jeden z nich niemial lobuw i zatakowal go leser wtedy on powiedzial buy ale walczyl z leserem jak sie wylogowal nagle zjawil sie rune full helm i rune scimi i rune battleaxe,
moje największe szczęście : w czasie zmiany worldów na ss straciłem 300 blood ; 1500 air ; 1500 fire ; 150 law ; 150 chaos ; 150 mind ; full mystic ; zammy staff ; 4 prayer potion (4) ; antipoison potion (4) ; super def potion (4) ; 20 sharków ; d long ; d scimmi
lol moje szczenscie największe pierwszy raz w zyciu w rs zdobylem na wildzie cos sensownego rune b axe i dalo mi to 5 hp wiencej od xselosa ale i tak dałem mu 25k z sprzedazy rune b axe lol 25k
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum