Tak sobie mysle czy nazwa naszego klanu jest trafna, bo Pogromcy Ciemnosci to zazwyczaj ubrane na bialo lub blekitno rycerzyki walczace z potworkami, albo po prostu kolesie z latarkami. No a my jestesmy "troche" inni mianowicie jestesmy poterznym klanem toczocym wojny, i nie jestesmy zbyt "powsciagliwi" a rycerzyki walczace z potworkami wlasnie takie sa, nawet nasze avatary swiadcza o tym, spora grupa osob ma mroczne lub satanistyczne nawet ty skicek. Wiec nie wydaje mi sie ze to jest dobra nazwa dla nas . Proponowal bym zeby przeprowadzic ankiete na temat nazwy, (jezeli oczywiscie skicek bierze pod uwage zmiane nazwy) pytania ankiety to: Czy podoba Ci sie obecna nazwa? i Jaka masz propozycje na nowa nazwe? Ja osobiscie preferuje nazwe "Order of King of Black Dragons" to znaczy "Zakon Krola Czarnych Smokow". Ale to wszystko jezeli skicek sie zgodzi.
jeżeli doszedłes do Pogromców Ciemności to chyba nie potrzebnie zmieniać nazwe !! a poza tym ta nazwa jest dobra i wiąże się z tą nazwą historia i niech nikt nigdy nie prubuje zmieniac nazwy !!!
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-28, 19:37
Można nazwe klanu zinterpretować na dwa sposoby: jeden, jak trafnie określiłeś, to pogromcy ciemności, czyli zwalczają ciemność, zło, itd. drugi, pogromcy ciemności w sensie jako że pogromcy w służbie ciemności.
pogromcy ciemności w sensie jako że pogromcy w służbie ciemności.
eee... raczej nie mozna tego tak interpretowac jagby tak bylo to nazwa birzmiala by "pogromcy w ciemnosci" porgomcy ciemnosci to jedno znaczna nazwa ale ten kto ja wymyslal nie wiedzial jak bedzie wygladal ten klan
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-28, 20:16
Mylisz się. To nie jest jednoznaczna nazwa. Jednoznaczna nazwa to ,,pogromcy w ciemnosci'', czyli sugerująca że pogromcy są w ciemności, możliwe że zagubieni.
I nikt pewnie nie wie na początku istnienia klanu jak on będzie wyglądać.
nie zmienie nazwy nigdy jest ona od ponad 2 lat czyli od samego poczatku i nie zmienie jej. Pogromcy Ciemności nazwa ta oznacza ludzi zwalczajacych zlo. pozatym kazda nazwe mozna odebra w wiele sposobow. ale tak jak ja wytlumaczylem to taki jest cel ten nazwy i klanu. Wg ang wersja tej nazwy brzy lepiej "Slayer of the Darkness"
a co do avatarow to jakie satanistyczne? ze jestem nie wierzacy to nie oznacza ze jestem satanista. Pozatym jak juz mowilem moj avatar ukazuje mnie w malej przerobce graficznej.
skicek sorry za tych satanistow nie wioedzialem ze jestes nie wierzacy a co do twojego avatara to on jest akurat morczny a dark plady jest wedlug mnie satanistyczny chociarz satanistyczny to moze zle slowo bardziej moze by pasowalo rzyzniczy albo jak kto tamo woli
Sorrki ale sprostuje tutaj jredna rzecz... satanisci to ludzie wierzacy
A nazwa powinna zostac... kazdy kto gra choc troszke albo gral kiedys zna ten klan... jest to ostoja polskiego RSa i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum