Combat: 73
Profesja: Wojownik
Nick: Stanko O
Members: nie
Wysłany: 2006-10-03, 14:06 Friends
czesc.chcialbym sie spytac czy mogbym zostac FRIENDSEM klanu. wiem ze raczej nie mam szans, ale to nic, ale chcialem sprobowac . mam tu swojego kolege z klasy:=] Donaldinio, Krz Ys3- on jest tylko moim przyjacielem z RS
jestem uczciwy. moga wam to powiedziec moi koledzy z ZBO. z gory THX. Pozdro for ALL
Kolo spoko. Chodzimy razem do klasy kupujemy se za miecha memba. Moze nie w tym temacie napisal ale JA jeste ZA przyjciem go na frienda :D:D:D a skicka albo red angel prosze o przeniesienie tego tematu w odpowiednie miejsce
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Members: tak
Wysłany: 2006-10-03, 14:48
no niby czemu nie ale ty chyba wogule pisac nie umiesz
Jaguarx18
Combat: 132
Nick: Laki
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Combat: 122
Nick: Super Drwal
Wysłany: 2006-10-03, 15:01
ja nic nie chce muwic ale ty do zg pisales tez ze friendem chcesz byc i wtedy malutka720 cie poparla bo chodzi z tobom do klasy. Odczuwam male Deja vu czy donaldinio to nie malutka jest przypadkiem bo ona miala jakis taki nick podobny??
Combat: 73
Nick: Stanko O
Members: nie
Wysłany: 2006-10-03, 16:43
Feraligato10 napisał/a:
ja nic nie chce muwic ale ty do zg pisales tez ze friendem chcesz byc i wtedy malutka720 cie poparla bo chodzi z tobom do klasy. Odczuwam male Deja vu czy donaldinio to nie malutka jest przypadkiem bo ona miala jakis taki nick podobny??
jak u nas w kalsie 6 osob gra w RS'a i wieksza czesac gra w Tibie.
tak tam tez pisalem. i sie dogadalismy:] ale teraz jest juz nwoa strona ZG.
JA bylem chlopakiem malutkiej i nieraz wpadala do mnie i grala w rs na mojej postaci i kazdmeu powiedziala ze to jej konto wiec sie wkurzylem i juz nie zapraszalemjej do chaty i nie dawalem jej grac u mnie na kompie......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum