Imię: Melee combat tutor
Wygląd:
Tylko dla Membersów: nie
Gdzie sie znajduje: jak sie wyjdzie z lumbridge to trzeba skręcic w lewo i przed general store na lewo od tej drogi przy murach zamku bedzie tam stac
Do jakich zada? jest potrzebny (o questy chodzi): -----------------------
Dodatkowe informacje: pomaga nam przy trenowaniu combatu (czyli odpowie na wszelkie pytania kierowane d ocombatu) i daje nam "training shield" oraz "Training sword"
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-09, 17:19
OOO o nim to nie wiedziałem ;] Chyba mi jakoś umsknoł z ekranu jak przechodziłem tam :D
Bardzo dobrze napisane ;] krótko i na temat :D i mam pytanie ta train shield i train sword to te co sie po treningu dostaje?
Combat: 53
Profesja: Wojownik
Nick: Sephirothsik
Members: nie
Wysłany: 2008-07-30, 19:13
Tak, i daje podmisje (jak inni tutorzy) :D :D Gadasz z nim i podczas rozmowy wybierasz opcje (coś związanego z) JOB... I dalej to on już mówi co masz mu dać Za questa można dostać 100 - 2900 coins, to dobry zarobek dla początkujących :D Ale nie wiem czemu raz jak dałem mu 23 Copper Ore dał mi 590gp, a raz 2490gp... Więc nie wiem jak to działa
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2008-07-31, 16:21
Sephirothsik napisał/a:
Tak, i daje podmisje (jak inni tutorzy) :D :D Gadasz z nim i podczas rozmowy wybierasz opcje (coś związanego z) JOB... I dalej to on już mówi co masz mu dać Za questa można dostać 100 - 2900 coins, to dobry zarobek dla początkujących :D Ale nie wiem czemu raz jak dałem mu 23 Copper Ore dał mi 590gp, a raz 2490gp... Więc nie wiem jak to działa
1 nie inni tutorzy tylko b dużo NPC
2 i nie związanego z Job tylko albo kliknąć go i zamiast talk wybrać opcje work for albo pogadać z nim o ask
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum