Combat: 91
Profesja: Łucznik
Nick: Piotrek007
Members: tak Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2006 Posty: 162
Wysłany: 2006-03-03, 20:29 Problem
Chodzi mi o obrazek pod nikiem ....... zeby miec taki wchodzicie na www.runeweb.net potem klikacie signatures ..... wpisujecie swoj nic i wybieracie walsny wyglad obrazka ze statami ........ potem klikash creata your URL no i podaje ci link ktory wklejasz w profilu gdzie sie wkleja obrazek podpisu i ci sie pokazyje obrazeczek ..... Ale na nowym forum skicusia cos sie je**e no i nie mozna tego wkleic pisze ze pod podanym adresem nie istenie ten obrazek ......... tylko na tym forum tak jest dlaczego ?? !! Pomocy ......
(ps. to co mam teraz to stare informacje a ja chce ten wkleiic ze stronki ktory bedzie sam aktualizowal moje staty)
[ Dodano: 2006-03-03, 20:50 ]
No i musze non stop na pulpicie zapisywac ten obrazek i go wczepiac tu .... non sens
To już zależy jak chcesz wstawić sygnaturkę... na RuneWeb obrazek podany jest w BBcode czyli ma już dostawione [IMG][/IMG], jeżeli uzywasz opcji "Wyślij obrazek z adresu:" to musisz usunąć wyrażenie IMG, gdyż można tam podać tylko URL...
Wrzucając sygnaturkę jako "Tekst podpisu:" musisz wkleic obrazek w bbcode aby się pojawił, jeżeli wstawialeś ten adres:
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-06-28, 15:17
Ku_rw@@@@
Dajcie temu typowi warna za spam. Przeglądam sobie tematy i wszędzie "close, "close". Tym bardziej, że np. w tym temacie sprawa nie została jeszcze sko?czona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum