yew to takie drzewo o ile dobrze wiem jest na cmentarzu w Lumbridge i za pałacem w varrock są 3 takei yewy
ja zarabiam na moim " smelt and smithing " często sprzedaje iron bo mam ledwo co 29 poziom ale i tak kaska leci z jednego kursu z kopalni obok varrock do lumbride i znowu varrock to jakaś kasa jest od 200 do 600
ale durne jest to że jest 50 % na to że mi się wyleje metal a to wygląda jakbym miał 20 % że mi się uda bo najczęściej jest skucha ale najlepiej na moim lvlu jest srebro
60 monet za jedną sztabkę to tylko mam miejsce na młotek i kilof to reszta miejsca na srebro i tak leci z jakieś 800 czyli jest lepiej ale mniej za to dostaje expa na smithing czyli raz tak raz tak i to jest moja inwestycja tylko jakby ktoś mógł powiedzcie mi gdzie kupie lepszy kilof bo byłem u krasnali i nie znalazłem sprzedawcy do którego mógłbym wejść bo był taki jeden ale miał dom zamknięty
W dwarven mine, jak wejdziesz do środka, to po prawej na mapie masz skałę, a dalej miejsce, gdzie krasnolud może sprzedać i naprawić wszystkie kilofy. Dokładniej - przy sklepie, mocno na północ od niego, tam, gdzie leży pie dish
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum