Wysłany: 2008-04-27, 12:54 Łowienie ryb dla małego levca.
Witam, mam tu takiego 46 levela zaniedbanego. Ma mały lvl w łowieniu ryb. W gre wchodzi tylko siatka. Nie wiem teraz gdzie łowić ryby. Tam gdzie znajde jakieś stanowisko to jest napisane, że mam za mały lvl albo coś. Proszę o szybką pomoc Pozdro
PS.
Dodam jeszcze: Trochę kiepska postać. Chciałbym na niej nabić duży woodcuting, cooking lvl(32), fishing. Strasznie zaniedbana postać Gdzie i jak można to szybko nabić?
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2008-04-27, 13:17
tak przy dyranor sa blisko drzewa no jak chcesz to mozesz a falador to tylko dlatego ze tam jest kuchenka i nie trzeba rozpalac ognia i blisko jest bank
Rozumiem . To teraz tak, wiem gdzie to dyranor, ale gdzie dokładnie. Zaznaczyłem na mapie miejsce do łowienia. Byłem tam już, ale nie mogłem ;/ Powiem, że mam taką siate brązową small.
Dobra! Wieeelkie dzięki. Ale mam jeszcze pare pyta? Na razie łowie tym Small Net Fishing. Jak nabije tam jakiś lvl w fishingu na co przejść? Czym potem będę tym łowił? Czy tą Small Net Fishing można coś oprócz shrimps łowić(chyba jednak nie)? Nabiłem właśnie 5 fishing. Moge teraz coś ciekawego zrobić? Coś nowego łowić? Jakieś nowe przyrządy do łowienia? :D
No to już za chwilę mam 16 Fishing. Chcę teraz na inną rybke iść. Wyczytałem, że w fishing guild można nią łowić i w Relleka. Czy do fishing guild można dostać się bez problemów? I gdzie lepiej iść?
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-27, 19:22
Jeśli chcesz iść na fisching guild musisz zapłacić bilet za 8$ :D
Dobra jest ! Wielkie dzięki Andreew. Możesz powiedzieć ile te rybki chodzą na GE? Chodzi mi o Shrimps, te takie niebieskie jak shrimps, raw trout. Thx wszystkim jeszcze raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum