Hmm bardzo dawno temu tez byl tak problem i robilem tak ze sie szlo w odldune miejsce, dropiles kase szybko przelogowywales sie na drugie konto i podnosiles kase jak sie pojawi. To chyba jedyny sposob. Jednak jezeli wybierzesz zle miejsce i akurat ktos wtedy przyjdzie to jest ryzyko ze utracisz kase.
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-07-21, 08:54
Tak to BYł jedyny sposób-JEST LIMIT
A jak dropnisz rzecz wartą jakoś większą kwotę to TYLKO Ty ją będziesz widział-nie pamiętam jaka to kwota-ale zapamiętaj: WIęKSZEJ KASKI NIE PRZERZUCISZ
Mihalinho, ty nie myślisz. Gdzie nie po dobroci tam sposobem. Czy ty naprawdę myślisz, że wszyscy są niepełnosprytni i nie potrafią kliknąć trade, przesłac 3k, zakceptować, tyrade przesłać 3k, zakceptować. Wystarczy w kilku rundach kase przesłać. A ty nie: limit jest i sie nie da...
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-07-21, 12:03
Ashr Ishii napisał/a:
Mihalinho
nie znam kogoś takiego
Ashr Ishii napisał/a:
kliknąć trade, przesłac 3k, zakceptować, tyrade przesłać 3k, zakceptować. Wystarczy w kilku rundach kase przesłać. A ty nie: limit jest i sie nie da...
Pieniądze w Runescape można dać zaufanemu koledze, lecz niewielką sumkę (3000 gold coins).Co do spraw limitu to już nie pamiętam, czy raz na dzie?, czy 15 min.Chyba,że kolega ma więcej postaci to wtedy można dać mu rozłożoną kasę na paru postaciach, wtedy proces trwałby szybciej .Kiedyś szło się w odludne miejsce dropowało rzeczy, czy kasę, wbijało się drugą postacią czekało minutkę i brało się w pełni zasłużone itemy . Z tego też powodu został pomniejszony wild, przez co wielu graczy narzeka(ja też):P.
Witam Juz Jest limit na 5k :D ale i tak mam problem wywalilem platebody sara i zniknelo nie szkoda mi tego ale szkoda ze niemoge przlozyc bardzo prosze o kontak jesli ktos wie jak przelozyc kiteshield z sary :D i 11000 drewna :D moje gg 2234401 jesli ktos wie niech powie dostani godziwa sumke !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum