Witam. Dawno nie grałem na moim koncie ale zaczołem. Jestem w runescape babką. ALe chce zmienić na chłopaka poprostu chce zmienić płeć . Gdzie moge to zrobić powiedzcie mi miasto i do jakiego goscia musze isć imie. Prosze . Z góry dzięki. aha mój login kamil695 ;] jak cos
Kurczę, jaki transwestycior... Z takimi to ja nawet nie gadam, nigdy nie wiadomo, czy w prywatnym życiu też nie jest do ko?ca... dobra, nie będe łamał regulaminu i ranił uczuć biednych transseksualistów, spoonio...
Makeover mage, południowy wschód od falador, tuż przy murach, mała chatka na mapce jest rysunek twarzy, za przemianę jakąkolwiek (można też zmieniać kolor skóry) płacisz 1000 gp.
Jak ktoś ma babską postać w grze to znaczy że jest transwestytą? A ty w prawdziwym życiu zabijasz innych ludzi (pvp)? Spędzasz godziny na zarzynaniu różnych niewinnych stworze?(trenowanie cmb)? Jak ktoś ma zielonego irokeza w grze o taki sam jest w życiu codziennym?
Porównywanie rs z prawdziwym życiem trąci według mnie straszliwym noliferstwem.
Czasem płeć w rs wręcz TRZEBA sobie zmienić, np. do questa Recruitement Drive.
W ogóle, tak poważne traktowanie gry (nazywanie kogoś transwestytą bo ma kobiecą postać w grze), jest śmieszne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum