piiiwaha
Nick: lol
Members: tak
Wysłany: 2009-04-12, 11:34 As a first resort...pomoc
Mam taki problem podczas wykonywania tego questu. Jestem przy podpunkcie gdy mam rozpalić ogniska żeby odgonić owady z basenów. Przy jednym basenie (Thermal bath) rozpaliłem ognisko owady uciekły. Później pogadałem z dziećmi które są przy basenach i mi mówiły żebym rozpalił ognisko teraz przy Mud bath. Więc idę zgodnie z wskazówkami do rozpalenia tego ogniska mam użyć eucalyptus logs, pimweed oraz tansymum, więc wkładam je do rozpaleniska, podpalam i za chwilę wyskakuje mi takie coś:
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-04-12, 21:52
Dzieciak powie Ci, jaka roślinka wszędzie występuje. Obskocz wszystkie baseny i zobacz, który kamie? jest przy każdym stawie. Zorientuj się który, zapamiętaj kolor i podpal tam roślinę, która podały Ci dzieciaki i udaj się do basenu z dwoma kamieniami. Używaj tam rośliny, którą użyłeś w 1-szym basenie i dodawaj metodą prób i błędów drugą. Gdy owady uciekną, znaczy że roślina nr 2 ma kolor kamienia nr 2. Z resztą basenów rób tak samo, stopniowo zwiększając ilość roślin o 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum