Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-05-02, 17:32
jeśli masz niesko?czony budżet [lol] to najlepsze jakie możesz, jesli nie, to albo zarabiaj na steel bars (kupuj coal iron i wytapiaj w alkharid), lub wykuwaj iron pl8s
Wiesz t nie chodzi zarabiac na barsach tlyko ... eh... chce cos wykuwac... a nie topić... chce sobie na WYKUWANIU ITEMOW wbic poziom :D i tyle :D z tego co widze zle mnie zrozumiales (albo ja ciebie)
mikeq7
Combat: 59
Profesja: Wojownik
Nick: FireVens
Members: nie
Wysłany: 2009-05-06, 16:23
jak mozna szybko nabic smithing majac 31 lvl a chcac do 40 nie wiem co najlepiej wykuwac prosze o podpowiedz czy/lub wytapiac takie gwiazdki z silver bar ?
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-05-06, 17:38
mikeq7 napisał/a:
takie gwiazdki z silver bar
tym podnosisz crafting
nikobelic napisał/a:
jeśli masz niesko?czony budżet [lol] to najlepsze jakie możesz, jesli nie, to albo zarabiaj na steel bars (kupuj coal iron i wytapiaj w alkharid), lub wykuwaj iron pl8s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum