Wysłany: 2010-04-13, 12:42 Dungeonering- nowa umiejętność
Cóż, tu możecie się wypowiedzieć. Mi się bardzo podoba zrobienie umiejętności, której trening wymaga grupy ludzi. Jeszcze dobre jest to, że potrzeba do niej wykształcić inne umiejętności, przez co jest to motywacja do expienia i skillowania. I że można tam trenować WSZYSTKO, co się przyda do walki.
Ogólnie widzę przyszłość w tego rodzaju umiejętnościach, lecz trzeba cierpliwości...
mozna by wybrac jakies dni w ktore napewno byli by ludzie z PC i cwiczyli by to...
Mnie sie rowniez to podoba acz kolwiek po doglebnym zastanowieniu sie nie pasuje mi to jako skill wolalbym to jako mini gre bo rownie dobrze mozna bylo zrobic skill commanding i zamiast mini gry mobilising army zrobic z tego skill... wiec no ale to wlasciwie ten jeden minus jak na razie jaki widze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum